Catinca Roman, noutăţi despre starea de sănătate a mamei sale. De ce a fost internată, de fapt, Mioara Roman

Iancu Andreea 14.07.2021, 08:06
Catinca Roman, noutăţi despre starea de sănătate a mamei sale. De ce a fost internată, de fapt, Mioara Roman

Mioara Roman, fosta soție a liderului politic Petre Roman, se confruntă cu probleme de sănătate serioase. Aceasta suferă de o afecțiune destul de delicată, motiv pentru care a avut de-a lungul timpului nevoie de internare. Pentru că boala de care suferă Mioara necesită îngrijiri medicale de specialitate, Catinca Roman, fiica ei, se ocupă ca aceasta să primească cele mai bune tratamente. De curând, starea de sănătate a mamei sale s-a degradat, motiv pentru care Catinca Roman s-a văzut nevoită să o ducă pe Mioara la spital. Sora Oanei Roman a vorbit recent despre modul cum decurge tratamentul mamei sale.

Catinca Roman, detalii despre starea de sănătate a mamei sale

Mama Oanei și Catincăi Roman trece printr-o perioadă dificilă. Femeia a primit în urmă cu mai mult timp un diagnostic cumplit, motiv pentru care a avut nevoie de-a lungul timpului de intervenții medicale și internări în spital. De curând, Catinca Roman, fiica cea mare a Mioarei, a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale, care suferă de ceva vreme de Parkinson. Sora Oanei s-a văzut nevoită să o ducă de curând pe Mioara Roman la spital, astfel încât să primească îngrijiri medicale specifice afecțiunii sale.

În ultimele zile, fosta soție a lui Petre Roman a trecut printr-o perioadă mai dificilă, fiind mai agitată, motiv pentru care a ajuns pe mâna medicilor, din nou. Se pare că aceasta a avut nevoie de o modificare a tratamentului pe care îl urmează. În plus, Mioara Roman trebuie să meargă din două în două săptămâni la spital, pentru control.

Poate și din cauza vremii, care ne afectează pe toți. Ideea este că am fost, starea este stabilă, i-a modificat un pic tratamentul și urmează să o ținem sub observație. Acum că i-a schimbat un pic tratamentul, trebuie să vedem cum merge cu noul tratament, a declarat Catinca Roman la Antena Stars.

Catinca Roman, detalii despre starea de sănătate a mamei sale
Mioara Roman, alături de fiica sa, Oana

Cum se simte Mioara Roman după vizita la spital

Mama Oanei și Catincăi Roman pare să aibă o stare bună, mai cu seamă că aceasta a fost internată într-o clinică specializată, unde a beneficiat de tratamente de kinetoterapie. În plus, faptul că a socializat cu alte persoane i-a prins bine. Perioada în care Mioara Roman s-a aflat internată în clinică a adus schimbări notabile în evoluția bolii sale. Așadar, fiicele sale se bucură de rezultatele obținute de mama lor.

Pe de altă parte, în privința lui Petre Roman, care a decis să nu mai țină o legătură atât de strânsă cu fiicele și fosta sa soție, Catinca susține că fostul politician se simte bine. De asemenea, sora Oanei Roman a recunoscut că și ea trece printr-o perioadă prielnică din punct de vedere al carierei. Aceasta are un job nou, în domeniul social, fiind implicată în numeroase proiecte.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...