Minoră de 13 ani, răpită din Petrila de un bărbat din Constanța a fost găsită. Ce le-a spus copila polițiștilor

Redacția IMPACT 06.09.2022, 10:23
Minoră de 13 ani, răpită din Petrila de un bărbat din Constanța a fost găsită. Ce le-a spus copila polițiștilor

Alertă în toată țara, după ce o fată de 13 ani din Petrila, județul Hunedoara, a fost răpită de un bărbat de 28 de ani din Murfatlar, județul Constanța. Cel care a dat alarma este chiar tatăl copilei, care le-a spus polițiștilor că fiica sa a fost răpită de pe stradă. Oamenii legii au început imediat căutările.

Update, 10:15. Minora luată de pe stradă luni seara din Petrila, județul Hunedoara, a fost găsită de polițiști. Fata nu a fost victima vreunei infracțiuni. Din primele informații, ea le-a spus oamenilor legii că a plecat de bunăvoie cu bărbatul pe care îl cunoscuse în Anglia.

Semnalmentele minorei de 13 ani

Minora de 13 ani a fost răpită luni seara, în jurul orei 18.00. Fata ar fi fost luată de pe stradă, cu un taximetru, plecând într-o direcție necunoscută.  Potrivit Mediafax, surse din anchetă au declarat că fata de 13 ani și bărbatul cu care a plecat s-ar fi cunoscut în Anglia.

Minoră de 13 din Petrila a fost răpită de pe stradă de un bărbat din Constanța
Minoră de 13 din Petrila, răpită de pe stradă de un bărbat din Constanța

La momentul plecării, fata purta o bluză de culoare albă, cu un desen de culoare neagră, o pereche de jeans de culoare neagră (de tip slim), o pereche de pantofi sport de culoare albă. Ea are 1.50 înălțime, o greutate de 40-45 kg, ochii căprui, păr blond-roșcat, lung până la nivelul coapselor, forma feței rotundă, bărbia rotundă. Minora are o aluniță pe obrazul drept.

„La data de 05.09.2022 Poliția orașului Petrila a fost sesizată de numitul T. M.Marian cu privire la faptul că în dată de 05.09.2022, în jurul orelor 18.00, fiica lui B. M. Mariana a plecat cu un taxi, împreună cu numitul Șerban Bogdan-Eusebiu (n. red. din Muflatlar) și nu a mai revenit până în prezent”, se arată în comunicatul emis de IPJ Hunedoara.

Poliția solicită ajutorul populației

Polițiștii au întocmit deja un dosar de cercetare penală pentru lipsire de libertate în mod ilegal și au demarat activități pentru identificarea minorei, care a fost dată în urmărire națională.

Persoanele care pot furniza informații utile anchetei sunt rugate sa apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de Poliție.

Urmăriți Impact.ro și pe