Ministrul Virgil Popescu, „soluție” pentru români la iarnă. „Eu în casă stau mereu îmbrăcat în blugi”

Badea Violeta 03.10.2022, 22:03
Ministrul Virgil Popescu, „soluție” pentru români la iarnă. „Eu în casă stau mereu îmbrăcat în blugi”

Oamenii sunt extrem de îngrijorați de scumpirile cauzate de criza energetică și se gândesc cu groază la facturile pe care vor trebui să le achite în această iarnă. Pentru a le sări în ajutor, ministrul Energiei, Virgil Popescu, vine cu un sfat. Acesta le recomandă românilor să se îmbrace mai gros pentru a face economie!

Românii, sfătuiți să se îmbrace mai gros în casă, din cauza crizei energetice

Iarna se apropie cu pași repezi, dar românii nu se mai bucura, demult, de frumusețea acestui anotimp. Criza energetică provoacă îngrijorare în România. Oamenii se tem de facturile copleșitoare la utilități, motiv pentru care Virgil Popescu s-a gândit să vină cu câteva recomandări pentru ei.

Mai exact, acesta i-a sfătuit pe români să se îmbrace mai gros în casă în loc să pornească instalaţia de încălzire, aşa cum de altfel o face şi el. Ministrul Energiei a precizat că poartă blugi în locuință, indiferent de anotimp. Mai mult decât atât, oficialul a spus că nu a purtat niciodată pantaloni scurţi.

„Nu stau la 20 de grade, pe la 22-23 de grade mă simt bine, trebuie să recunosc. Nici mai sus, dar nici la 19 grade. Oamenii trebuie să aibă temperatura cât consideră că au nevoie, unii sunt mai friguroşi, unora nu le place căldura, nu pot sta la o anumită temperatură”, a declarat ministrul Energiei.

Citește și Ordonanța pe energie și modificările care i se aduc în Parlament. Bogdan Glăvan: „Încă o plafonare ca asta și o să ajungem să plătim triplu” VIDEO EXCLUSIV!

Ce le recomanda Virgil Popescu romanilor
Ce le recomanda Virgil Popescu romanilor

Ministrul Energiei din Elveția a propus cetățenilor dușul în doi

Nu doar Virgil Popescu a venit cu o soluție inedită pentru oameni. Luna trecută, ministrul Energiei din Elveția le-a propus cetățenilor acestei țări să facă duș în doi pentru a economisi energie.

De asemenea, Simonetta Sommaruga le-a mai recomandat elvețienilor să reducă încălzirea în case, să stingă luminile după încetare programului de lucru, dar și să scoată din priză aparatura electronică.

„Știu că dușul pentru doi nu mai este confortabil pentru toată lumea după o anumită vârstă”, a spus ministrul Energiei într-un interviu pentru ziarul elvețian Tages-Anzeiger, potrivit celor de la Blick.

Mulți s-au amuzat, în urma declarației făcute de Simonetta Sommaruga. Însă, politiciana a precizat că propunerea sa este cât se poate de serioasă și ar trebui să fie luată în considerare.

Citește și Virgil Popescu, apel pentru soluționarea facturilor mari la energie: „ANRE să îşi facă treaba”!

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...