Ministrul Agriculturii, în pericol. Florin Cîţu, avertisment direct pentru Adrian Oros, după demiterea ministrului Finanţelor

Nicu Stan 08.07.2021, 15:00
Ministrul Agriculturii, în pericol. Florin Cîţu, avertisment direct pentru Adrian Oros, după demiterea ministrului Finanţelor

Ministrul Agriculturii, în pericol. Florin Cîţu, avertisment direct pentru Adrian Oros, după demiterea ministrului Finanţelor. Florin Cîțu deja ar fi informat în privința ministrului Agriculturii pe Ludovic Orban.

Florin Cîțu ar urma să ceară demisia ministrului Agriculturii după ce l-a revocat din funcție pe ministrul Finanțelor, Alexandru Nazare

Postul ministrului Agriculturii este în pericol după ce Florin Cîţu l-ar fi informat pe Ludovic Orban că este nemulțumit de prestația lui. Informarea ar fi fost făcută după demiterea ministrului Finanţelor, Alexandru Nazare.

Premierul Florin Cîţu a anunţat, joi, că a transmis preşedintelui Klaus Iohannis cererea de revocare a lui Alexandru Nazare din funcţia de ministru de Finanţe, iar interimatul la Finanţe va fi asigurat chiar de premier.

Ludovic Orban si Florin Citu lupta pentru sefia PNL
Ludovic Orban si Florin Citu lupta pentru sefia PNL

Florin Cîțu a cerut în coaliție demisia lui Alexandru Nazare

”După o discuţie cu membrii coaliţiei marţi seara, în care i-am anunţat că am cerut demisia ministrului Finanţelor Publice, acesta a informat că nu doreşte să-şi dea demisia şi preferă să fie revocat.

Astăzi, după încă o discuţie cu membrii coaliţiei la prima oră, am transmis preşedintelui Klaus Iohannis cererea de revocare a domnului Alexandru Nazare din funcţia de ministru al Finanţelor”, a declarat Florin Cîţu, după şedinţa de Guvern.

Florin Cîțu ar urma să ceară și demisia lui Adrian Oros

De asemenea, premierul Florin Cîțu i-ar fi transmis deja lui Ludovic Orban că urmează ca Adrian Oros, un apropiat și susținător al șefului PNL, să fie revocat din funcție, scrie antena3.ro.

Rămâne de văzut dacă Florin Cîțu se va opri aici sau are și alți miniștrii în vizor, în contextul în care evaluarea primului ministru ar cuprinde mai multe nume, respectiv ministere.

Cu cine ar putea fi înlocuit Alexandru Nazare

De asemenea, premierul Florin Cîțu ar fi trimis deja decretul privind revocarea lui Alexandru Nazare către președintele României, Klaus Iohannis. Din primele informații, se pare că ministrul Finanțelor va fi înlocuit cu Dan Vîlceanu, deputat PNL și cunoscut ca apropiat al lui Florin Cîțu.

Ludovic Orban nu ar fi fost de acord cu revocarea lui Alexandru Nazare, acest fapt ducând la discuții aprinse între el și premierul Florin Cîțu. De asemenea, motivul revocării ministrului de Finanțe ar fi acela că Alexandru Nazare s-ar fi opus planului premierului de a aloca, în perioada următoare, fonduri mai multe pentru primării.

Ludovic Orban, mulțumit de prestația lui Alexandru Nazare la Finanțe

Nu în ultimul rând, liderul PNL, Ludovic Orban, a spus, la scurt timp după apariția informației privind remanierea lui Alexandru Nazare, că nu a fost anunțat despre asta.

”Eu am spus foarte clar că eu sunt mulțumit de activitatea miniștrilor din Partidul Național Liberal”, a declarat Ludovic Orban.

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe