Gafa de nedescris făcută de Ludovic Orban. Liderul PNL s-a comparat cu fotbalistul Cristiano Ronaldo

Badea Violeta 03.07.2021, 18:38
Gafa de nedescris făcută de Ludovic Orban. Liderul PNL s-a comparat cu fotbalistul Cristiano Ronaldo

Gafa de nedescris făcută de Ludovic Orban. Liderul PNL s-a comparat cu fotbalistul Cristiano Ronaldo. Ludovic Orban a asemănat situația liberalilor, care vor avea Congres pe data de 25 septembrie, cu cea a clubului de fotbal Real Madrid.

Gafa de nedescris făcută de Ludovic Orban

Ludovic Orban, președintele PNL, s-a comparat cu superstarul portughez Cristiano Ronaldo. Politicianul a asemănat situaţia alegerilor interne din PNL cu cea a echipei de fotbal Real Madrid. Ludovic Orban i-a atenționat pe liberali să aleagă ce este mai bine pentru partid, astfel încât să nu ajungă în situația echipei Real Madrid.

Politicanul a amintit că această echipă nu a mai câştigat Champions League de când a renunțat la serviciile celebrului fotbalist. Mai mult decât atât, Real Madrid are mari probleme și în campionatul intern. Congresul PNL va alea loc pe data de 25 septembrie, iar Lodovic Orban va candida împotriva actualului premier, Florin Cîţu.

„Îl ştiţi pe Ronaldo. Ronaldo a jucat la Real Madrid. Cu Ronaldo Real Madrid a câştigat trei cupe Champions League. Real Madrid a decis să renunţe la Ronaldo, probabil că este prea bun sau nu are suflu nou. De când Real Madrid a renunţat la Ronaldo nu a mai câştigat niciun Champions League şi are mari probleme în campionatul intern.

Stimaţi colegi, am încredere în dumneavoastră. Noi suntem PNL, noi suntem partidul care şi-a pus amprenta asupra evoluţiei moderne, noi suntem partidul care este coloana vertebrală a României şi singura forţă politică ce are capacitatea să ducă România pe drumul cel drept. (…) Alegeţi ceea ce este mai bine pentru PNL”, a declarat Ludovic Orban.

Premierul Florin Ciţu si-a anuntat candidatura la conducerea PNL, unde va concura impotriva lui Ludovic Orban
Premierul Florin Ciţu si-a anuntat candidatura la conducerea PNL, unde va concura impotriva lui Ludovic Orban

Liderul PNL s-a comparat cu fotbalistul Cristiano Ronaldo

Ludovic Orban a mai punctat faptul că nici unui primar sau demnitar liberal nu i se poate condiționa susținerea de opțiunea politică. De asemenea, liderul PNL a spus că a fost un conducător democratic, prin convingere, prin consultare și prin cointeresare.

În plus, politicianul a menționat că a fost întotdeauna garantul unităţii PNL în toată perioada în care a condus partidul. Alături de Ludovic Orban va candida și Florin Cîţu. Actualul premier și a anunțat candidatura în luna mai. Iată calendarul alegerilor din PNL:

  • între 1 iunie și 15 iulie vor avea loc adunările generale ale organizațiilor locale;
  • în perioada 1 iulie – 10 august vor fi organizate conferințele județene de alegeri;
  • între 10 august și 25 septembrie va fi perioadă de 45 de zile pentru campania pentru congres.
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...