Mihai Voropchievici, predicții despre anul 2021. Ce urmează după 2020, care a adus numai nenorociri: “Intrăm în aventura vieții noastre”

Ana Anitoiu 08.11.2020, 14:38
Mihai Voropchievici, predicții despre anul 2021. Ce urmează după 2020, care a adus numai nenorociri: “Intrăm în aventura vieții noastre”

Mihai Voropchievici a făcut predicții despre anul 2021. Numerologul a spus ce ar urma după 2020, ce a adus, pentru cei mai mulți oameni, numai nenorociri.

Ce predicție a făcut Mihai Voropchievici, despre anul 2021

Mihai Voropchievici a spus că nici anul viitor nu va fi unul ușor, dar măcar acesta va fi plin și de surprize plăcute.

Concret, anul 2021, după cum crede Mihai Voropchievici, va fi unul cu schimbări majore. Oamenii tind către bine și încep să aibă grijă să se mențină într-o stare bună.

De asemenea, potrivit lui Mihai Voropchievici, anul 2021 vine cu aventură, în afară de necunoscut și schimbare, precum și cu regrupare în jurul familiei.

Mihai Voropchievici, predictii despre anul 2021. Ce urmeaza
Mihai Voropchievici

Care va fi cea mai rea lună din anul 2021, potrivit lui Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit și că cea mai rea lună a anului 2021 va fi februarie. Abia de prin martie, lumea va începe ”să respire”, să se mai relaxeze.

”Va fi un an cu multe trăiri sufletești, cu frământări. Anul nu e rău, dar este extrem de provocator prin multitudinea lucrurilor care ni se oferă.

Durerile țin mai mult ca bucuriile, iar anul asta 2020 este încarcat karmic, toți avem de învățat o lecție. Lecția ne ține ca un colac de salvare, ne pregătește pentru 2021. Dacă nu am învățat nimic din anul acesta, anul viitor facem aceleași greșeli”, a spus Mihai Voropchievici, potrivit antena3.ro.

Totodată, Mihai Voropchievici a spus că ultima lună a anului va aduce pentru unele zodii scandaluri, în timp ce pentru altele va aduce multă iubire.

De asemenea, numerologul Mihai Voropchievici a spus că numai o singură zodie are parte de o mare răsplată pentru toată munca pe care a făcut-o până acum.

Cine va avea parte de iubire, în anul 2021, potrivit lui Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit și care sunt zodiile care vor avea parte de iubire, în anul 2021. Persoanele născute în zilele 4, 9, 14, 19, 24 și 29, sunt printre cele mai norocoase la acest capitol.

Acești nativi vor deveni mai puternici și vor alege ce este mai bun pentru propria persoană. Pentru unii dintre ei, este posibil să își găsească parteneri în străinătate.

Mihai Voropchievici a anunțat și ce se va petrece, în anul 2021, pentru persoanele născute în celelalte zile ale lunii. Unii dintre nativi nu vor avea cel mai bun și liniștit an. Pentru ei, s-ar putea ca 2021 să vină cu multă agitație și dificultăți în plan personal. Mai multe detalii, AICI!

Urmăriți Impact.ro și pe