Câte vieți o să trăiești în funcție de zodie. Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici vin cu informații vitale

Mirabela Vasile 11.10.2020, 14:50
Câte vieți o să trăiești în funcție de zodie. Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici vin cu informații vitale

Câte vieți o să trăiești în funcție de zodie.  Puțini dintre noi știu că avem mai multe vieți de trăit în funcție de zodie. Mai multe voci spun că venim la reîncarnare ca pedeapsă pentru ce nu am făcut în viețile anterioare, însă budiștii au altă ipoteză. Aceștia spun că venim la reîncarnare ca să evoluăm. Lidia Fecioru și Mihai Vorpochievici au spus ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte.

Câte vieți o să trăiești de fapt în funcție de zodie. Totul a ieșit la lumină. Vezi ce se întâmplă cu zodia ta

BERBEC

Rebelii zodiacului sunt nativii din această zodie. De altfel, aceștia se vor reîncarna de mai multe ori pentru că trebuie să învețe să își stăpânească pornirele impulsive. Totodată ei au de învățat o lecție. Cât sunt pe pământ să îndrepte acest lucru ca să treacă la următorul plan spiritual. Le-au mai rămas 15 vieți.

TAUR

Nativii acestei zodii se prin repede cum stă treaba și ce au de făcut pe pămâny. Când vor începe să acorde mai multă atenție lucrurilor frumoase din jurul lor, atunci va fi bine. Le-au mai rămas 3 vieți.

GEMENI

Aceștia sunt adolescenții horoscopului. Sunt introvertiți, răzvrătiți, duali. Reîncarnarea le oferă posibilitatea să treacă la un alt nivel și să călătorească pe pământ. Misiunea acestora în planul terestru are legătură cu comportamentul lor în relația de cuplu. Le-au mai rămas 7 vieți.

RAC

Sunt controlați de emoții. Trebuie să învețe să fie tari. Să nu se lase afectați de ceea ce se întâmplă în jurul lor. Atunci când nu vor mai fi confuzi cu ceea ce își doresc de la viață, vor trece la alt nivel. Și se vor încadra în rândul îngerilor păzitori. 9 vieți le-au mai rămas.

Cate vieti o sa traiesti in functie de zodie
Cate vieti o sa traiesti in functie de zodie

Câte vieți o să trăiești în funcție de zodie. Care sunt cei mai evoluați nativi

LEU

Acești nativi văd toate etapele de maturizare pe pământ. De altfel, ei nu mai au un număr de reîncarnare prea mare. Învață multe din lecțiile pe care le-a primit, mai are de primit 5 vieți. Mai are de reglat aspecte legate de orgoliu

FECIOARĂ

Universul are un plan special cu ele. Și asta pentru că acești nativi sunt ”atotștiutorii”. Mai au de trăit 8 vieți pe pământ. Trebuie să ajute mai multe persoane din jur. Mai au de lucrat la dorințele materiale. Iubirea și generozitate. Sunt mai zgârcite, egoiste, posesive. Trebuie să fie obiectivi cu persoana proprie.

BALANȚĂ

Să învețe să își echilibreze forța de muncă și latura sentimentală. Mai rămân cu 6 vieți.

SCORPION

Este evoluatul zoidacului. Totuși trebuie să învețe să stăpânească impulsivitatea, gelozia și spiritul posesiv. Nu pot evolua dacă nu înțeleg aceste lucruri. Trebuie să repare asta în viețile pe care le mai are. Mai au doar două vieți, ca dovadă că sunt cei mai evoluați.

Câte vieți o să trăiești în funcție de zodie. Zodia care trece repede de-a dreapta tatălui

SĂGETĂTOR

Sunt foarte alertați și agitași. Trebuie să realizeze un lucru, înainte să evolueze. Va trebuie să stabilească un echilibru. Și asta între stabilitatea lor la modul general și spiritul lor aventurier. Mai au 4 vieți.

CAPRICORN

Sunt conservatori și liniștiți. Sunt mult mai evoluați decât alți oameni. Trebuie să învețe ceva prețios: să fie mai modești. Se consideră centrul universului, iar ei sunt cei punctul de atracție. Pentru a învăța acest lucru mai au nevoie de 11 vieți.

VĂRSĂTOR

Știu care e secretul universului. Au trăit doar o viață, dar s-au adaptat. Au făcut fapte bune fără să aștepte ceva în schimb. Universul are alte planuri pentru ei. Așa că vor fi pedepsiți o singură dată la reîncarnare. Apoi trec de-a dreapta Tatălui. Sunt cel mai aproape de pragul înalt.

PEȘTI

Mai eu de trăit 13 vieți. Și asta pentru că nu înțeleg și nu vor să accepte mesajul pe care îl trimite Universul. Nu pot evolua până nu învață una dintre cele mai bune lecții: curajul.

 

Urmăriți Impact.ro și pe