Mihai Voropchievici, despre matricea numerologică a lui Petrică Mîţu Stoian. „Asta i-a fost fatal”

Andra Daoud 21.11.2021, 10:40
Mihai Voropchievici, despre matricea numerologică a lui Petrică Mîţu Stoian. „Asta i-a fost fatal”

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre matricea numerologică a regretatului Petrică Mîțu Stoian. Cum se calculează aceasta și cum a influențat destinul cântărețului de muzică populară, dar și ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi avut o altă cifră a destinului.

Matricea numerologică a lui Petrică Mîțu Stoian

Mihai Voropchievici a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de la Antena 3, despre felul în care numerologia a influențat destinul lui Petrică Mîțu Stoian.

Matricea numerologică este alcătuită din zi, lună şi anul naşterii. Pentru matricea numerologică, se fac operaţii de înmulţire, iar în final apare un cod. Se ia pe două axe, de la zero la nouă, câte numere sunt în numerologie, şi de la zero la 70. Vârsta de 70 de ani este vârsta medie a speranţei de viaţă din ţara noastră.

Din toate cele înmulţite, apare un cod, care reprezintă matricea personală a lui Petrică Mîţu Stoian.Pentru a fi mai clar, în momentul când sunt datele acelei persoane, apar una sau două din iniţialele numelui.

Vrei nu vrei, universul conlucrează şi îţi apar toate minunile acestea. Aici arată foarte bine, de la zero la 10 ani cu o influentă de jur împrejur. Era foarte volatil, foarte copilăros, dar se descurca fantastic, a explicat Mihai Voropchievici.

La 50 de ani a ajuns în vârful carierei

Numerologul a spus că între 30 și 50 de ani a fost perioada de apogeu a cântărețului, în care a muncit mult, dar a și cules roadele muncii sale. La 50 de ani, spune Voropchievici, a atins vârful carierei, dar acest lucru a venit la pachet cu un preț: separarea de soția sa.

Fiind exact după 16 ani de căsătorie. A fost un ciclu de nouă ani care a funcţionat foarte bine, dar el având şapte cifre de destin. Acest şapte fiindu-i fatal pentru că nu a putut să ducă la al doilea ciclu de încă nouă ani ca să fie 18.

La 16, s-a împiedicat, dar cum spuneam eu odată, persoanele care au cifra şapte în destin sunt oamenii care nu fac tam-tam, nu distrug. Sunt amiabili, tu mergi pe drumul tău, eu merg pe drumul meu, s-a rupt, nimeni nu a putut să-i reproşeze că răposatul Petrică a fost un om dur care a făcut lucruri rele, a explicat numerologul, la Adevăruri ascunse.

Cum i-a afectat viața cifra destinului

Numerologul Mihai Voropchievici este de părere că dacă Petrică Mîțu Stoian ar fi avut o altă cifră a destinului, lucrurile ar fi stat diferit pentru el. El spune că și ziua în care artistul a murit, 6 noiembrie 2021, a fost una fatidică, din punct de vedere numerologic. Cifra destinului a fost 4 în acea zi și, conform cunoscutului numerolog, poate fi o cifră a abilității, dar dacă îi sunt forțate limitele, devine cifra morții.

Dacă avea altă cifră era cu totul ală poveste, dar şi ziua în care s-a întâmplat decesul este altă zi cu mai puţin noroc. O asociere mare de cifre aducătoare de lucruri neplăcute, de ruptură, de despărţire, a conchis numerologul.

Urmăriți Impact.ro și pe