Ce i-a zis Petrică Mîțu Stoian asistentei care l-a îngrijit înainte de moarte. E cumplit: „Nu mă certaţi”

Nicu Stan 15.11.2021, 13:37
Ce i-a zis Petrică Mîțu Stoian asistentei care l-a îngrijit înainte de moarte. E cumplit: „Nu mă certaţi”

S-a aflat ce i-a spus Petrică Mîțu Stoian asistentei care l-a îngrijit înainte de moarte. Femeia a dezvăluit detalii teribile despre problemele de sănătate ale cântărețului. Aceasta susține că a realizat de mai mult timp că îndrăgitul artist ar fi avut probleme cu inima, după ce a leșinat brusc.

Asistenta îl cunoștea bine pe Petrică Mîțu Stoian

Asistenta medicală care l-a îngrijit pe Petrică Mîțu Stoian a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre problemele acestuia de sănătate. Asistenta s-a ocupat de el în urmă cu mai mult timp și l-a supravegheat constant.

Astfel, la scurt timp după ce regretatul cântăreț s-a stins din viață, ea a povestit că a realizat mai demult că artistul ar fi avut probleme grave cu inima și cu tensiunea.

Petrica Mitu Stoian si asistenta care l-a ingrijit
Petrica Mitu Stoian si asistenta care l-a ingrijit

Asistenta a participat la funerariile artistului

Asistenta a participat la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian și deși profund îndurerată a găsit puterea să ofere câteva detalii despre artist. A amintit despre un episod cutremurător prin care trecuse artistul în urmă cu mai multă vreme, eveniment necunoscut de nimeni.

Astfel, asistenta medicală a povestit că, în urmă cu mai mult timp, Petrică Mîțu Stoian ar fi prezentant un puseu de tensiune. Petrică Mîțu Stoian ar fi leșinat după ce i-ar fi spus că îi este rău. Îngrijorată, asistenta povestește că a chemat infirmiera, că l-a urcat în căruț și că l-a dus la cardiologie, unde se afla medicul. Femeia a mai dezvăluit că și-a dat seama de atunci că maestrul ar fi avut probleme grave cu inima.

Cum a leșinat Petrică Mîțu Stoian

”Mi-a spus că îi este rău, prezenta un puseu de tensiune. Am luat tensiometru, l-am adus, dar a trebuit să pun o perfuzie între timp. A leșinat. Pur si simplu a zis îmi este rău și l-am așezat pe pat… Am luat tensiometrul, am văzut că are 20 cu 10 și jumătate tensiune, pulsul foarte tahicardic, rapid…

Am chemat infirmieră, l-am suit pe căruț, l-am dus la Cardiologie, unde era doctorița… A stat 45 de minute, a primit îngrijiri medicale. I s-a făcut o electrocardiogramă, apoi a fost consultat… De atunci am făcut eu legătura, că avea probleme cu inima de mai mult timp”, a povestit asistenta medicală pentru Prima TV.

Petrică Mîțu Stoian era încrezător că se va face bine

De asemenea, asistenta medicală spune că Petrică Mîțu Stoian ar fi rugat cadrele medicale să nu-i mai țină morală, pentru că se va face bine. Tot el i-ar fi mărturisit că a mai avut astfel de pusee de tensiune.

”Îmi zicea: Vă rog eu frumos, am mai făcut pusee din astea de tensiune, nu mai îmi țineți morală, că eu vin, mă refac… sunt obosit! Am fost plecat, sunt obosit, așa mi-a zis. Obosit, a zis de oboseală, a fost plecat, a condus noaptea… și obosit. Nu știu de alte probleme de sănătate. L-am avut ca pacient și îmi pare rău că s-a întâmplat inevitabil vorbind’, a continuat ea.

Urmăriți Impact.ro și pe