EXCLUSIV

Mihai Trăistariu, prima declarație după ce a spus că se mută în Dubai. Ce ar putea să facă acolo EXCLUSIV

Iulia Statie 14.02.2022, 15:45
Mihai Trăistariu, prima declarație după ce a spus că se mută în Dubai. Ce ar putea să facă acolo EXCLUSIV

Mihai Trăistariu a întâmpinat numeroase provocări încă de la începutul pandemiei. Artistul s-a confruntat cu facturi uriașe, iar lipsa evenimentelor nu l-a ajutat deloc pe plan financiar. De curând, el a dezvăluit că se gândește să părăsească România și să se mute în Dubai.

„Acolo pot să fac ce vreau”

Mihai Trăistariu se ocupă de câteva apartamente de pe litoral, dar și de o școală de muzică. Prețurile au crescut, astfel că artistul s-a trezit cu facturi uriașe. Acesta a recunoscut că nu refuză o eventuală mutare în Dubai, ținând cont că speră că doar așa ar putea scăpa de plata utilităților.

„Mi-a venit factura la gaz, următoarea. Pentru decembrie mi-a venit 2.400 și acum a venit 4.000 de lei, este ceva îngrozitor. Am zis sub formă de glumă, dar mie îmi place la Dubai, am mai fost acolo, mă încântă faptul că este cald. Am spus de mutare în ideea de gaz, căldură, nu mai plătesc facturi, acolo pot să fac ce vreau, e caniculă.”, a zis Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Ce spune Mihai Trăistariu despre o eventuală mutare în Dubai

De asemenea, Mihai Trăistariu recunoaște că Dubai este singura destinație perfectă pentru el, în cazul în care o să plece din România:

„Am zis ironic, doar acolo scap de facturi. Totuși, mie îmi place în Dubai, am mai fost o singură dată acolo, m-a fascinat liniștea și siguranța. Totul este perfect, nu m-ar deranja. Am zis că dacă mă mut din țară, acolo mă duc.”, a mai zis acesta.

Ce ar putea să facă în Dubai

Cunoscutul artist se gândește la o carieră în turism, ținând cont că beneficiază de câteva apartamente pe litoral. Acesta ar vinde tot ce are în România pentru a deschide o afacere în Dubai:

„Probabil turism, am niște apartamente la malul mării, m-am învățat cu ele, îmi merge bine. Există o variantă și cu muzica, dar trebuie să le cânt în arabă, în engleză, nu știu. O combinație. Aș da tot ce am aici și aș deschide o afacere, trebuie să trăiesc și acolo.”

Mihai Trăistariu, prima declarație după ce a spus că se mută în Dubai. Ce ar putea să facă acolo EXCLUSIV
Mihai Trăistariu

„Pandemia mi-a adus multe probleme”

Mihai Trăistariu consideră că totul este posibil atunci când vine vorba despre a părăsi țara. Artistul recunoaște că pandemia l-a făcut să treacă prin multe probleme. Acesta ne-a explicat că nu are de ce să rămână în România dacă nu poate să meargă la concerte.

„Nu bag mâna în foc, sunt sătul, pandemia mi-a adus multe probleme. Concerte nu mai sunt, nu avem voie. Nu am activitate, am o școală de muzică și niște apartamente, asta pot să fac în orice țară. Cariera o voiam aici, dar dacă nu mă lasă să cânt, are sens să mai stau? Nu are niciun rost. Nu cred că o să se dea drumul la evenimente, poate o să fie mai bine ca anul trecut, dar nu am încredere că o să fie ca înainte. Am sentimentul că nimic nu o să mai fie ca înainte.”, a mai zis el.

Încă de la începutul pandemiei, mulți artiști s-au orientat către alte domenii, ținând cont că numeroase evenimente au fost anulate sau amânate. Mihai Trăistariu se bucură de un venit stabil după ce s-a implicat în turism. El deține șase apartamente pe litoral care se pot închiria.

Urmăriți Impact.ro și pe