Cât costă parfumurile vândute de Ramona Gabor în Dubai. Sora Monicăi face bani frumoşi cu noua afacere

Ioana Bucur 18.08.2021, 20:07
Cât costă parfumurile vândute de Ramona Gabor în Dubai. Sora Monicăi face bani frumoşi cu noua afacere

Sora mai mică a Monicăi a reușit să iasă din umbra surorii sale și a reușit, încet dar sigur, să își construiască o afacere de succes în țara care i-a devenit o a doua „acasă”. S-a aflat cât costă parfumurile vândute de Ramona Gabor în Dubai.

Parfumurile vândute de Ramona Gabor în Dubai îi aduc câștiguri frumoase

După ce a lucrat mai mulți ani ca model, Ramona Gabor a decis că este momentul să devină femeie de afaceri. Sora mai mică a Monicăi a pus pe picioare, la finalul anului trecut, o afacere cu parfumuri, iar vânzările se pare că merg foarte bine.

Pe site apar zece modele, în sticle de câte 100 de ml, iar prețul per bucată este undeva în jurul valorii de 150 de euro.

„Mi-am lansat în luna noiembrie această colecţie de parfumuri, Gabor Prive, branduri speciale şi unice care sper să le placă multora. Acest proiect a luat naştere acum vreo doi ani. Mă gândeam atunci să fac un singur parfum care să îi poarte numele mamei mele, un parfum care să îmi amintească de ea şi căreia ei i-ar fi plăcut foarte mult.

Pe parcurs ideea s-a extins şi am ajuns la 10 parfumuri diferite. Momentan am lansat doar cinci pe piaţă, însă în luna decembrie urmează să lansez încă alte cinci parfumuri. E un proiect foarte special pentru mine”, a precizat Ramona Gabor.

Cât costă parfumurile vândute de Ramona Gabor în Dubai

„Am tot ceea ce îmi trebuie în Dubai”

Drumul nu a fost ușor, după cum recunoaște chiar ea, însă anii de muncă au ajutat-o ca acum să aibă tot ce își dorește și Dubai. Ramona are propriul apartament, iar afacerea cu parfumuri i-a dat încredere în abilitățile ei profesionale.

Un singur lucru ar lipsi – un partener de viață cu care sî își întemeieze o familie, însă sora Monicăi Gabor a dezvăluit că încă nu se simte pregătită să devină soție.

„Am avut începuturi modeste, însă acum simt că da, am tot ceea ce îmi trebuie în Dubai, mi-am cumpărat propriul apartament, am afacerea mea, am un nume aici, sunt conectată suficient de bine pentru a îmi dezvolta afacerea, nu cred că-mi mai trebuie nimic din punct de vedere financiar.

Însă, din punct de vedere emoţional probabil singurul lucru care ar lipsi acum este un partener de viaţă şi o familie, dar nu cred că sunt pregătită momentan pentru acest pas în viaţa mea”, a mai spus Ramona Gabor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...