Investiţie uriaşă făcută de Adela Popescu şi Radu Vâlcan la malul mării. Ce şi-au cumpărat pe litoral

Andra Daoud, Ana Chivu 26.01.2022, 10:22
Investiţie uriaşă făcută de Adela Popescu şi Radu Vâlcan la malul mării. Ce şi-au cumpărat pe litoral

La finalul anului trecut, Adela Popescu a dezvăluit că în 2021 și-a îndeplinit două mari visuri: acela de a fi mamă pentru a treia oară și acela de a avea o casă la mare. Vedeta și soțul ei au investit într-un apartament în stațiunea Olimp, preferata lor de pe litoralul românesc, iar actrița a recunoscut că a fost ideea ei să cumpere un apartament la mare.

Cum și-a convins Adela soțul să cumpere un apartament la mare

Adela Popescu a povestit pe internet că visa de ceva timp la o casă la mare și a simțit că a venit momentul să își îndeplinească visul. Chiar dacă soțul ei nu a părut prea încântat de idee la început, Adela și-a folosit puterea de convingere și a obținut ce și-a dorit, până la urmă. Prezentatoarea de la „Vorbește Lumea” a împărtășit cu cei care o urmăresc pe rețelele sociale că a fost nevoie de argumente solide pentru a-l convinge pe Radu Vâlcan să investească într-o casă la mare.

Nu a fost chiar o ceartă, ci o discuție la intensitatea cuvenită, pe măsura deciziei ce trebuia luată. Ne luăm sau nu un apartament la mare!? Această era întrebarea. Mărturisesc că nici nu ne trecuse prin cap așa ceva…

Am fost sigură că asta trebuie să facem, să luăm un apartament acolo. Am simțit, pur și simplu. Mult timp Radu a crezut că glumesc. «Cum să luăm un apartament la mare? De ce?» «Cum de ce? Avem TREI copii. Cel puțin, cât sunt mici, e minunat să avem unde să mergem pentru aerosoli, apă, bălăceala, nisip, la trei ore cu mașină de casă. Nu vezi că, de regulă, reușim maxim o săptămâna într-o vacanță? De ce să nu prelungim starea asta estivală cât mai mult?!»” a povestit Adela Popescu.

Investiţie uriaşă făcută de Adela Popescu şi Radu Vâlcan la malul mării. Ce şi-au cumpărat pe litoral
Adela Popescu a povestit cum l-a convins pe Radu Vâlcan să cumpere un apartament la mare

Care a fost contra-argumentul lui Radu Vâlcan

Radu Vâlcan nu s-a lăsat înduplecat ușor, iar principala temere a sa a fost că, dacă vor avea o casă la mare, nu vor mai avea dorința de a călători așa de mult. Cei doi sunt pasionați de călătorii și nu au renunțat la vacanțele în destinații exotice nici după ce au devenit părinți. Recent, au bifat primul concediu în noua formulă și au petrecut Revelionul, toți cinci, în Dubai.

Adela Popescu a argumentat că, dimpotrivă, faptul că vor avea marea la îndemână atât de des nu îi va face să renunțe la călătorii. Vedeta s-a gândit și la o oportunitate de a recupera o parte din investiție, în timp: în perioadele în care nu folosesc apartamentul, îl pot închiria. Prezentatoarea a încheiat postarea recunoscând că a apelat și la argumente emoționale, pe care soțiile le folosesc adesea atunci când își doresc să obțină ceva.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe