Mihai Trăistariu, disperat. Cântăreţul e falimentar. „Nu vreau să vând tot ce am” (exclusiv)

Ana Anitoiu 08.02.2021, 17:37

Mihai Trăistariu este disperat. Cântăreţul a declarat, în exclusivitate pentru redacția playtech-impact, că are mari probleme cu banii, din cauza faptului că nu mai are evenimente așa cum obișnuia să aibă, în contextul pandemiei de coronavirus. Artistul a spus că este ”speriat de bombe” și a dezvăluit ce a fost nevoit să facă pentru a se menține pe linia de plutire.

Ce cheltuieli are Mihai Trăistariu, lună de lună

Mihai Trăistariu a povestit, pentru redacția playtech-impact, că în prezent se descurcă foarte greu. Ba chiar nu mai doarme noaptea, din cauza grijilor. Cântărețul a spus că nu mai are 20.000 de lei pe lună, ci în jur de 7.000 de lei. În plus, are șapte apartamente pe litoralul românesc, iar ca să le întrețină trebuie să plătească 2.000 de lei pe lună.

De asemenea, Mihai Trăistariu plătește 1.500 de lei pentru propria sa pensie, lunar. Mai mult, are și animale pe care le întreține. În total, trebuie să producă 12-13.000 de lei pe lună, ca să nu se îngroape în datorii, ceea ce i se pare ”înfiorător”. În afară de toate aceste lucruri, i-a venit o factură la gaz în valoare de 2.000 de lei la sediul pe care l-a cumpărat pentru școala lui de muzică.

Mihai Traistariu, disperat. Cantaretul e falimentar. ”Nu vreau sa vand tot ce am” (exclusiv)
Mihai Traistariu

Ce a fost nevoit să facă Mihai Trăistariu, ca să răzbească

Mihai Trăistariu ne-a mai povestit că a fost nevoit să câștige bani dintr-o activitate cu totul diferită față de muzică. La scurt timp după ce a izbucnit pandemia de coronavirus, artistul a fost nevoit să își vândă un apartament. A avut noroc, totuși, că schimbase un teren de 1.000 de metri pătrați, la malul mării, cu șapte apartamente, tot la malul mării. Le-a mobilat de urgență și a început, astfel, să facă turism. Cât despre primul său concert după această criză, cântărețul nu este sigur. Crede că ar urma să cânte la o nuntă, pe 6 iulie, după ce evenimentul, ce trebuia să aibă loc anul trecut, s-a amânat.

”Nu m-a învățat nimeni să fac, mi-am luat aviz de la Ministerul Turismului și am mers, uite-așa, pur și simplu. Veneau turiștii, le deschideam ușa, «poftim, asta-i cheia, nu știu ce…». Banii se virau în bancă, plăteam impozite și așa mai departe. Deci am făcut o afacere în pandemie, fără să-mi dau seama că mă pricep să-l fac. Și a mers, pentru că am reușit să strâng vreo 20.000 de euro cu care stau pe economie crasă! Și care nu știu dacă îmi ajung în momentul eu mai am tot de-o lună-două, deci tot sper, ca pe undeva pe la 1 mai, să apară ceva miracole să pot supraviețui. Deci, eu trăiesc acum cu banii din bancă, obținuți vara trecută pentru turism, nicidecum din cântat sau din altceva”, a spus artistul.

Mihai Trăistariu și-a descoperit o pasiune. Ce relație are cu fratele lui

Totodată, Mihai Trăistariu a povestit că a descoperit că îi place mult să picteze. A pictat piese de mobilier din apartamentele pe care le închiriază turiștilor și s-a apucat și de tablouri. Însă, pictura lui este abstractă, nu ca cea a fratelui său, care este profesionist. Despre acesta, cântărețul a spus că are o relație bună cu el, deși i-a dat foc la o bucătărie și deși este nevoit să îi dea adesea anumite sume de bani. Mai multe detalii, AICI!

”Mă chinui așa vreo 2 ore la un tablou, cam 2-3 ore și am văzut că iese ceva, chiar și mie îmi plac. Chiar dacă e pictură abstractă. Eu nu pictez natural, așa cum o văd, frate-miu, de exemplu, e foarte profesionist, a făcut Academia de Arte. El pictează de la liceu, a făcut și Liceul de Artă și îți face portretul- fotografie, știe să-ți facă fiecare rid, și fiecare umbră e la locul ei. Eu nu mă pricep la asta și atunci nu aș reuși să fac chestii performante”, a spus artistul, care a dezvăluit și că a fost infectat cu noul coronavirus, dar a fost asimptomatic.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...