Mihai Trăistariu și-a dat în fapt un coleg artist, care s-a reprofilat din lipsă de bani. ”Acum face videochat”

Iancu Andreea / 18.01.2021, 20:33
Mihai Trăistariu și-a dat în fapt un coleg artist, care s-a reprofilat din lipsă de bani. ”Acum face videochat”

Perioada pandemiei a afectat numeroase sectoare, în special pe cel artistic. Cu evenimentele suspendate și concertele anulate, mulți artiști au decis să se reprofileze. Inclusiv Mihai Trăistariu, cunoscut pentru afacerile din imobiliare, a mărturisit că s-a descurcat greu să se întrețină în această perioadă. Totodată, vedeta a dezvăluit că știe mai multe cazuri în care colegii săi au ales să se reprofileze. Astfel, artiștii cunoscuți de Mihai Trăistariu au ajuns să facă videochat pentru a obține venituri.

Mihai Trăistariu a dezvăluit secretul unui coleg artist. ”Acum face videochat”

O vorbă celebră spune “Grea e viața de artist”. Am putea să completăm cu ușurință versul, dat fiind faptul că pandemia este cea care a arătat cât de vulnerbile sunt unele meserii. Nu puțini au fost cei care s-au plâns public de faptul că nu se descurcă să se întrețină, apelând la unele rezerve pe care au reușit să le economisească. Totuși, pentru că nu au mai putut să își practice meseria, unii artiști au decis să se reprofileze. Mihai Trăistariu, celebru pentru trilurile sale, a ales să pună accent pe afacerile imobiliare, închiriând câteva proprietăți pe care le deține la malul mării. 

Totuși, și acestea au fost afectate de pandemie, dat fiind faptul că oamenii au fost nevoiți să petreacă timpul acasă. Pe de altă parte, alții s-au reprofilat și au optat chiar și pentru activități mai puțin ortodoxe. Cântărețul a vorbit în cadrul unui interviu pentru Antena Stars despre câțiva colegi care au trecut de anul 2020 folosind ale aptitudini decât pe cele artistice. Unul dintre colegii lui Mihai Trăistariu s-ar fi apucat chiar de videochat.

O colegă a spus că trăiește pe banii soțului, un cuplu de vedete s-a mutat la țară, că nu mai aveau venituri. Sunt artiști care s-au reprofilat. Cei mai micuți nu mai pot supraviețui. Am un prieten care era sunetist, iar acum este bodyguard la un magazin. Mai știu un coleg chitarist care vinde la un magazin, o colegă de-a noastră care mi-a spus că a făcut videochat, ca să supraviețuiască perioadei. S-a ajuns la niște perioade crunte pentru artiști. Am putea functiona, astfel trebuie să cerem ajutoare de la stat, a spus Mihai Trăistariu, la Antena Stars.

Cântărețul a fost afectat de pandemie
Cântărețul a fost afectat de pandemie

Când se vor relua activitățile artistice în opinia lui Trăistariu

Condiția pentru ca toți artiștii dar și publicul să revină la o viață normală ar fi renunțarea la purtarea măștii. Astfel, Mihai consideră că abia atunci vor putea să reînceapă concertele și evenimentele private, semn că pandemia a fost depășită. Deocamdată, cântărețul se numără printre aceia care sunt nemulțumiți de situație și îngroziți de lipsa veniturilor.

În clipa în care am scăpat de mască, atunci vor începe concertele. Acum dacă lansezi ceva, nu te poți bucura de succes. Dacă lansezi o piesă în pandemie, riști să câștige doar compozitorul. Atunci veniturile sunt foarte mici. Eu am urmărit ce fac colegii, nu am văzut hituri anul ăsta. În schimb m-am întâlnit în vară cu ei, pentru că atunci s-au permis nite concerte. Toți erau supărați și îngroziți, a explicat artistul pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI