Mihai Trăistariu a dat lovitura. Suma uriașă pe care o va încasa de Revelion. A semnat contractul pe loc

Anca Manolica 18.10.2022, 13:32
Mihai Trăistariu a dat lovitura. Suma uriașă pe care o va încasa de Revelion. A semnat contractul pe loc

Mihai Trăistariu va da lovitura în aceste sărbători de iarnă. Artistul a semnal un contract foarte bun pentru a cânta în noaptea de Revelion, într-un cunoscut loc din afara țării. Iată câți bani va încasa pentru prestația sa din noaptea dintre ani. Nu a stat prea mult pe gânduri și a semnat contractul pe loc.

Mihai Trăistariu va cânta de Revelion peste graniță

Cel de numele căruia se leagă una dintre cele mai reușite prestații românești la Eurovision, din întreaga istorie a participărilor țării noastre, are din nou motive de bucurie. După ce pandemia de coronavirus i-a afectat serios economiile, acesta pare să fi dat lovitura cu contractul pe care l-a semnat pentru noaptea de Revelion.

La trecerea din 2022 în 2023, Mihai Trăistariu nu va concerta în România, așa cum mulți ar fi crezut. Acesta îi va încânta cu talentul său pe cei care se vor afla în stațiune bulgărească Albena. Majoritatea oamenilor care vor lua parte la petrecerea dintre ani va fi formată din români, locația fiind una foarte des frecventată de conaționali.

„Am bătut palma cu mai multe resorturi din stațiunea Albena. E vorba despre asemenea trei resorturi care au avut ideea de a organiza un Revelion mai special pentru români. Cum ideea lor a avut succes, s-au gândit apoi la niște showuri mai aparte și așa au ajuns și la mine”, a dezvăluit Mihai Trăistariu pentru Playtech – Impact.ro.

Mihai Trăistariu a dat lovitura pentru noaptea de Revelion
Mihai Trăistariu a dat lovitura pentru noaptea de Revelion

Suma uriașă pe care o va încasa pentru o noapte

Celebrul artist, care a scot nenumărate hituri în urmă cu mai mulți ani, nu s-a ferit să spună și câți bani va câștiga în urma show-ului pe care îl va susține în Bulgaria. Astfel, fiecare dintre cele trei resorturi în care va cânta îi va oferi câte 2.000 de euro, ceea ce înseamnă că, după noaptea de Revelion, Mihai Trăistariu se va întoarce acasă cu 6.000 de euro în buzunare.

Artistul în vârstă de 43 de ani a mai mărturisit că nu a ezitat niciun moment înainte de a semna contractele pentru că, spune el, pe Valea Prahovei, pentru un eveniment similar, ar fi încasat între 500 și 1.000 de euro.

„Oferta e una foarte bună. Am să vă explic și de ce nu am avut ezitări în a semna contractul. Experiența îmi spune că pe Valea Prahovei, pentru un eveniment similar, aș fi încasat între 500 și 1.000 de euro.

Ca să fac o medie, aș fi ajuns poate la 1.500 de euro, hai 2.000 de euro, cu mare indulgență. Fiindcă prețurile la noi sunt mai mici. Așa, la bulgari voi câștiga de trei ori mai mult!”, a mai spus el.

Cu banii pe care îi va încasa în noaptea de Anul Nou, dar în restul zilelor de sărbătoare, când se organizează mai multe concerte și spectacole, Mihai Trăistariu speră să își poată achita datoriile pe care le mai are la bancă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...