Orașul în care vrea să investească Mihai Trăistariu. Artistul s-a lansat în afaceri în zona turismului

Badea Violeta 29.09.2022, 14:35

Mihai Trăistariu este, fără îndoială, unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. De-a lungul carierei sale, el a câștigat bani frumoși din muzică, pe care i-a investit în afaceri. Artistul și-a cumpărat șase imobile în Mamaia pe care le închiriază pe timp de vară. Anul acesta, apartamentele i-au adus o sumă uriașă în conturi. Iată unde vrea să o investescă!

Mihai Trăistariu, decizie de ultimă oră. În ce vrea sa investească artistul bani

Mihai Trăistariu știe să se descurce. În afară de veniturile pe care le obține din muzică, atistul face bani frumoși și din afaceri. Cântărețul are nu mai puțin de șase apartamente pe litoral care i-au adus un venit considerabil, cel puțin anul acesta.

Solistul susține că a adunat aproximativ 30.000 de euro, bani pe care se gândește deja să-i investească într-o altă afacere. Mai exact, Mihai Trăistariu are în plan să-și construiască o pensiune în orașul natal, Piatra-Neamț. Asta cu atât mai mult cu cât artistul are și un teren acolo. Acesta i-a fost dăruit, în urmă cu 13 ani, de municipalitate.

„Eu sunt cetățean de onoare al orașului Piatra-Neamț, după Eurovision m-au făcut, prin 2009. Mi-au dat titlul, o medalie, o diplomă, un loc de veci, un teren de vreo 500 metri pătrați, undeva la marginea orașului, nu l-am văzut niciodată, dar o să merg la primărie ca să văd unde este exact, și mai am și gratuitate pe mijloacele de transport în comun, pe autobuze și pe microbuze. Spre bătrânețe, mă voi muta definitiv la Piatra-Neamț, însă până atunci voi ridica pe acel teren o pensiune.

Aș trăi în liniște deplină, la aer curat, mie oricum îmi place turismul, mi-a mers bine, am câștigat bani frumoși”, a declarat Mihai Trăistariu pentru ego.ro.

Citește și Mihai Trăistariu a dat lovitura vieții sale. Cum s-a umplut de bani artistul: „Perioada mea de glorie!”!

Mihai Traistariu vrea sa se apuce de manele
Mihai Traistariu

A vrut să ridice hotel în Mamaia

Mihai Trăistariu spune că-i merg ca pe roate afacerile din Mamaia. Până acum, artistul susține că nu a avut probleme cu turiștii care au venit să se cazeze la el și, la un moment dat, s-a gândit serios să-și ridice chiar și un hotel în Mamaia.

„La un moment dat, am vrut să îmi fac un hotel la Mamaia, pe terenul pe care îl dețineam, dar până la urmă am făcut schimb cu cele șase apartamente, pe care în fiecare vară le scot spre închiriere.

Vin turiști serioși, curați, lasă totul în ordine, nu am avut probleme. Uneori facem și fotografii împreună, unii revin, pentru că s-au simțit bine.

Mă bucur că nu fac pagubă, nu am plătit mult la curent, nu au folosit aerul condiționat, probabil că au stat mai mult la plajă”, a mai precizat cântărețul pentru aceeași sursă.

Citește și Prin ce trecea Mihai Trăistariu în prima zi de școală. Cum era obligat să se îmbrace!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...