Mihai Stoica îl critică pe „Maradona Edjouma”, jucătorul care l-a scos din sărite pe Gigi Becali. „A riscat prea mult”

Sorin Barbu 06.04.2022, 17:18
Mihai Stoica îl critică pe „Maradona Edjouma”, jucătorul care l-a scos din sărite pe Gigi Becali. „A riscat prea mult”

Mihai Stoica nu a fost mulțumit de Malcom Edjouma în meciul cu Universitatea Craiova, pierdut de FCSB cu 2-0. Mijlocașul a fost criticat de managerul general: „A riscat mult”. Și Gigi Becali l-a criticat zilele trecute pe fotbalistul francez și l-a avertizat că își va pierde locul de titular.

Mihai Stoica, pe urmele lui Gigi Becali: Managerul general de la FCSB l-a criticat pe Edjouma

Gabi Balint l-a avertizat să nu-și aducă decât „o borsetă” cu el și se pare că a avut dreptate: Malcom Edjouma va avea viață tot mai grea la FCSCB! Prima oară l-a atacat patronul. Gigi Becali nu a fost deloc mulțumit de prestația fotbalistului francez în duelul cu Universitatea Craiova.

Trupa lui Toni Petrea a pierdut cu 2-0 și se află la opt puncte de liderul CFR Cluj, când mai sunt doar șapte etape din acest campionat.

„«Bă, pasează, mă, că stai pe bancă, mă Edjouma». Ia să vezi cum stă pe bancă acum, când a venit în primul meci pac-pac din prima, ce fotbalist, acum i s-a urcat la cap, când prinde mingea are trei situații de pasă dar el driblează, degeaba driblezi cu unul dacă o pierzi la al doilea”, a declarat finanțatorul formației.

Malcom Edjouma a fost adus cu mari eforturi de la FC Botoșani. A costat 330.000 de euro, plus împrumutul până în vară al fundașului Denis Haruț. Salariul este și el unul pe măsură: 14.000 de euro pe lună, de trei ori și jumătate mai mare decât la formația din Moldova.

„Nici Edjouma nu a fost ce trebuia, pentru că a riscat mult prea mult. Făcea asta şi la Botoşani. Poate că acolo erau alţii să îl acopere.

Nu aş putea spune că am jucat prost, au fost ocazii imense, dar dacă, spre exemplu, jucăm darts sau… Tirul nu e exemplu de dat acum. Dacă jucam darts şi ţinta era pe pieptul lui Pigliacelli, îi băteam de îi rupeam”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Malcom Edjouma a jucat în opt partide la FCSB și înscris două goluri.

Urmăriți Impact.ro și pe