Mihai Stoica a dat cărțile pe față și i-a dat replica lui Edi Iordănescu. „Ăsta este adevărul”. De unde a pornit disputa cu selecționerul naționalei

Sorin Barbu 18.02.2022, 11:00

Mihai Stoica a ieșit la atac și i-a dat replica lui selecționerului Edi Iordănescu, fostul antrenor de la FCSB. Managerul general a dezvăluit că Iordănescu junior i-a vrut în staff-ul naționalei pe Mihai Pintilii și Thomas Neubert și a fost deranjat de modul în care s-au desfășurat „negocierile” cu cei doi.

Mihai Stoica, replică dură pentru Edi Iordănescu

S-au certat zdravăn, au lucrat bine împreună la FCSB, iar acum sunt din nou „la cuțite”. Pare un scenariu de film, dar este povestea relației dintre Mihai Stoica și Edi Iordănescu. Conflictul dintre cei doi s-a aprins după ce fostul antrenor de la FCSB a ajuns la echipa națională.

Selecționerul a vrut să-i angajeze la Federație pe Mihai Pintilii și pe Thomas Neubert, colaboratorii antrenorului Toni Petrea, iar Mihai Stoica nu a fost deloc de acord cu modul în care s-a pus problema. Managerul FCSB nu a înțeles de ce acesta a sugerat că doar clubul CFR Cluj înțeles și l-a ajutat.

„Nu a vrut să meargă Neubert, nici Pinti. Nu suntem copii. Nu puteam să-l opresc să meargă la echipa naţională, nu am putut opri pe nimeni. Puteam vreodată să mă opun? Putea să vină să spun că plec. Pinti n-a vrut să meargă. Discutăm pur şi simplu degeaba.

Dacă Edi nu deschidea subiectul, habar n-aveam de Neubert. L-am văzut puţin tesionat pe Neubert, dar având COVID am crezut că de-aia, că urma să se instaleze COVID în corpul lui. Probabil că discuţiile erau în toi.

Ce m-a deranjat cu adevărat şi am să i-o spun şi faţă-n faţă, probabil că o să avem o întâlnire. Spune că CFR Cluj a avut deschidere total, asta implică faptul că noi nu am avut. Pe noi nu ne-a căutat nimeni”, a declarat Mihai Stoica la Telekom Sport.

Managerul FCSB susține că selecționerul nu a spus adevărul, mai ales despre negocierile cu Mihai Pintilii, omul care a condus echipa în zilele în care antrenorul principal Toni Petrea a fost infectat cu COVID-19.

„Cu Pintilii a fost o altă discuţie. Pintilii mi-a spus că îl vrea Edi, s-a generat discuţia în studio. Am spus clar că nu-mi convine să plece. Când s-a terminat discuţia, seara, am primit un mesaj de la Edi dacă putem să discutăm a doua zi. N-am discutat a doua zi, nici a treia. L-a sunat pe Gigi şi i-a spus: «Patroane, te deranjează dacă-l iau pe Pintilii?». Mie Pintilii îmi spusese cu o zi înainte că nu merge. Gigi a zis: «Da, normal că mă deranjează».

Asta e, cuvânt cu cuvânt, ce s-a întâmplat. Luni era discuţia la Federaţia, n-a mai fost nicio discuţie. Că unii nu recunosc adevărul, eu spun. Ăsta e adevărul. Pe mine asta m-a deranjat foarte tare, bineînţeles”, a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Mihai Stoica nu s-a putut abtine dupa eliminarea CFR-ului din Liga Campionilor. Ce a postat imediat dupa meci

Mihai Stoica a mai spus și ce s-a întâmplat când Edi Iordănescu a plecat de la FCSB. Lucrurile păreau liniștite, iar după câteva ore antrenorul a început să trimită notificări la club, amenințând că va cere clauza de 500.000 de euro, după ce patronul Gigi Becali a încălcat contractul și a criticat jocul echipei.

Urmăriți Impact.ro și pe