Mihai Mironică a fost dat afară. Cutremur în televiziunea din România, emisiunea i-a fost scoasă de pe post

Andrei Simion 20.01.2023, 22:55
Mihai Mironică a fost dat afară. Cutremur în televiziunea din România, emisiunea i-a fost scoasă de pe post

Mihai Mironică a fost dat afară, alături de Ioana Cosma. Emisiunea pe care o prezentau cei doi, „Ora exactă în Sport” de la Pro Arena, va fi scoasă de pe post, începând cu 6 februarie.

Mihai Mironică, dat afară de la Pro Arena

Realizatorii emisiunii „Ora exactă în Sport”, Mihai Mironică și Ioana Cosma, cu o vechime de 28 de ani în trustul Pro, au fost anunţaţi de întreruperea colaborării, potrivit Fanatik.

De asemenea, împreună cu Mihai Mironică și Ioana Cosma, care în 2021 a comentat meciuri la Euro 2020, au fost dați afară alte cinci persoane: producătorul emisiunii, Leonard Badea, precum şi Robert Zamfirescu, Alin Floroiu, Florin Culiță și Dan Ionescu.

Totodată, șeful departamentului sport de la Pro TV, Ionuț Eduard Coandă, şi-a anunțat demisia în urma acestei decizii ce a fost luată de trustul PRO.

Ioana Cosma
Ioana Cosma

Motivul din spatele concedierilor

Întrebați despre motivul din spatele acestor concedieri, reprezentanții trustului Pro au vorbit despre ajutări ale grilei de programe făcute pe baza analizelor de performanță.

„În continuare, una dintre prioritățile PRO TV este dezvoltarea stațiilor secundare. Așa cum am anunțat deja încă de la rebranduirea de anul trecut, vrem ca telespectorii noștri să se bucure de conținut de calitate, relevant pentru ei. În acest sens, pe baza analizelor de performanță, facem ajustări grilei de programe, ceea ce poate implica și reorganizarea unor echipe.

Ne dorim ca publicul nostru să se bucure pe toate canalele secundare, Acasă, Acasă Gold, PRO Arena și PRO Cinema, de cele mai bune filme, seriale, emisiuni și competiții sportive”, au precizat reprezentanții trustului.

Ultima ediţie a emisiunii „Ora exactă în sport” va fi difuzată pe 5 februarie. Începând din 6 februarie, aceasta va fi înlocuită de alte programe. Denumirea Pro Arena este utilizată începând cu 4 aprilie 2022. Anterior, televiziunea s-a numit TV Sport, Sport.ro și Pro X.

Urmăriți Impact.ro și pe