Mihai Gâdea nu a iertat-o pe Andreea Esca. Ce a acuzat șeful de la Antena 3

Andrei Cezar 21.07.2020, 14:05

Reacție dură a lui Mihai Gâdea după interviul Andreei Esca, în care vedeta Pro TV a dezvăluit prin ce au trecut, atât ea cât și familia ei, după infectarea cu noul coronavirus. Realizatorul emisiunii ”Sinteza Zilei” a vorbit despre motivele pentru care prezentatoarea de știri ar fi ales să nu comunice nimic despre starea ei de sănătate.

Mihai Gâdea nu a iertat-o pe Andreea Esca. Ce a acuzat șeful de la Antena 3

Andreea Esca a vorbit pentru prima dată despre infectarea sa și a familiei sale cu SARS-CoV-2. Într-un interviu acordat luni pentru știrile Pro TV, vedeta postului din Pache Protopopescu a explicat, cu lux de amănunte, prin cea trecut în toată această perioadă. Ea a declarat că în momentul de față se află acasă și are o stare de sănătate bună, iar acum așteaptă ca și soțul ei să fie externat. Alexandre Eram este în continuare în spital din cauza unor complicații care au apărut pe parcurs, fiind necesară transferarea sa la secția de Terapie Intensivă.

Andreea Esca a pus capăt speculațiilor potrivit cărora ar fi contactat virusul în urma participării la un eveniment de deschidere a unui hotel de pe Litoral. Știrista a mărturisit că ea este singura persoană de la evenimentul respectiv care a fost infectată, iar cel care ar fi manifestat pentru prima dată simptomele specifice bolii ar fi fost soțul ei.

Mihai Gâdea nu a iertat-o pe Andreea Esca. Ce a acuzat șeful de la Antena 3
Mihai Gâdea nu a iertat-o pe Andreea Esca. Ce a acuzat șeful de la Antena 3

Gâdea: ”De ce să bagi pumnul în gură presei”

După interviul de luni seara, Mihai Gâdea a reacționat dur la adresa prezentatoarei și a postului Pro TV. Realizatorul emisiunii ”Sinteza Zilei” este nemulțumit de faptul că în întregul interviu al Andreei Esca nu a fost adresată întrebarea care să scoată la lumină adevărul din spatele efortului depus de postul de televiziune pentru a ascunde infectarea sa și a familiei sale cu noul coronavirus.

„Am întreaga compasiune față de Andreea Esca și familia sa.

E ceva de rușine, în zilele noastre, să te infectezi? De ce să notifici întreaga presă și să bagi pumnul în gura presei, în condițiile în care era justificat ca cineva care spune știrile în fiecare seară la ora 19 și vorbește despre întreaga lume, despre toți cei care s-au infectat? I-a speriat faptul că s-a spus că s-au dat bani ca să vorbească despre asta și o serie întreagă de absurdități, situații în care nu prea vrei să te pui. Și când ai de ales între imagine și adevăr, ce alegi? N-ar trebui, ca om de știri, să alegi întotdeauna adevărul? O perioadă de timp, s-ar putea ca asta să te coste. Dar, pe de altă parte, câte alte vieți ai putea să salvezi în momentul în care vorbești despre tine, nu ascunzi asta și nu încerci să te prefaci că nu s-a întâmplat nimic?”
Mihai Gâdea (Sursa: Sinteza Zilei)

Urmăriți Impact.ro și pe