Soțul Andreei Esca a trecut prin infern. ”Îmi spunea că nu mai poate. A slăbit opt kilograme”

Alexandru Râmnic 20.07.2020, 19:56
Soțul Andreei Esca a trecut prin infern. ”Îmi spunea că nu mai poate. A slăbit opt kilograme”

Soțul Andreei Esca, Alexandre Eram, a fost cel mai afectat de coronavirus din familia știristei. Prezentatoarea Pro TV a vorbit despre stările prin care a trecut acesta pe patul de spital.

Soțul Andreei Esca, Alexandre Eram, a slăbit opt kilograme din cauza Covid-19

Alexandre Eram, soțul Andreei Esca, a fost primul din familia vedetei Pro TV care s-a îmbolnăvit de Covid-19. Francezul a fost dus dus de urgență la spital cu febră, iar acolo i s-a făcut testul Covid.

”Avea de două zile febră foarte mare, le-am asociat cu o problemă gastrică. Era aproape a treia zi avea și avea febra foarte mare de aproape 40 de grade. Ne-am impacientat și am chemați salvarea. El a ieșit pozitiv”, a fost declarația Andreei Esca. Acesta a explicat și felul în care a aflat că bărbatul ei a fost dus la terapie intensivă.

Alexandre Eram și Andreea Esca au doi copii. Pe Alexia și Aris
Alexandre Eram și Andreea Esca au doi copii. Pe Alexia și Aris

”M-a sunat fiul meu și mi-a spus că tatăl lui a fost dus la terapie intensivă. În acel moment mi-a căzut cerul în cap. A fost un coșmar pentru el, îmi spunea că nu mai poate, că îl dor toate. Masa musculară i-a scăzut incredibil, în doar o săptămână și ceva a slăbit opt kilograme”, a dezvăluit vedeta Pro TV.

Alexandre Eram, tratament cu plasmă

Esca nu a vorbit despre eventualele stări prin care ar fi trecut ea sau fiul ei, Aris, confirmat și el cu noul virus, detaliind însă felul în care s-a luptat cu boala capul familiei.

”Îmi spunea, atât cât mai puteam vorbi, că nu mai pot, cred că așa arată iadul. Aveam senzația că văd un film îngrozitor. Situația se agrava și la un moment dat mi-a scris Alex un mesaj și mi-a spus nu știu ce să fac. Mi se propune o transfuzie cu plasmă de la bolnavi. Am zis da, spune da, hai să facem asta. Ceea ce s-a și întâmplat, iar apoi a început să se îmbunătățească considerabil starea de sănătate”, a mai spus Esca.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI