Mihai Gâdea îl desfiinţează pe Vlad Voiculescu. Ce document important pentru români a blocat ministrul Sănătăţii

Ioana Bucur 06.04.2021, 17:16
Mihai Gâdea îl desfiinţează pe Vlad Voiculescu. Ce document important pentru români a blocat ministrul Sănătăţii

Dezvăluire șocantă făcută de jurnaliștii de la Antena 3. Mihai Gâdea îl desfiinţează pe Vlad Voiculescu. S-a aflat ce document important pentru români a blocat ministrul Sănătății.

Mihai Gâdea îl desfiinţează pe Vlad Voiculescu

De mai bine de un an, toate aspectele vieții, dar și morții, au fost schimbate de pandemia de Covid-19. De mai bine de un an, dramele, suferința și umilințele la care au fost supuse familiile care au pierdut oameni dragi în lupta cu virusul au șocat opinia publică. Peste 24.000 de români „au fost luați, dezbrăcați, băgați în saci și în felul acesta, înmormântați”, explica Mihai Gâdea. În acest context, autoritățile și reprezentanții tuturor celor 18 culte din România au stabilit, cu acordul medicului Raed Arafat, că protocolul de înhumare în cazul celor răpuși de SARS-CoV-2 trebuie schimbat. Mihai Gâdea îl desfiinţează pe Vlad Voiculescu cu o dezvăluire de neînțeles pentru cei mai mulți români.

„Am prezentat informația potrivit căreia toate cultele din România, sunt 18 culte, Biserica Ortodoxă Română, Biserica Catolică, toate cultele protestante, neoprotestante, dar aici nu e vorba doar de creștini, dar absolut toate cultele din România au convenit împreună cu doctorul Raed Arafat, care a fost un foarte mare susținător al schimbării acestui document”, a explicat Mihai Gâdea, la Antena 3.

Vlad Voiculescu, pasibil de sancțiune, după ce a fost surprins fără mască în Parlament
Vlad Voiculescu

Documentul important pentru români blocat ministrul Sănătăţii

Gâdea a explicat că a intrat în posesia acestui document, pe surse, chiar din interiorul Ministerului Sănătății. În urma investigațiilor făcute de jurnașiștii postului, s-a aflat că reprezentanții tuturor cultelor din România au avut câte două întâlniri cu Raed Arafat, care a fost de acord cu necesitatea schimbării protocolului de înmormântare. Doar că, de aproape trei săptămâni, documentul ar fi blocat de Vlad Voiculescu și de secretarul de stat din Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan.

„Care sunt lucrurile extraordinare din acest document? Doar niște lucruri de bun simț. Lucruri care fac ca aceste înmormântări să nu mai calce nici demnitatea umană, nici dreptul la credință. Nu vreau să intru în detalii dar oamenii ar trebui să știe că persoanele declarate moarte de COVID, deci în România peste 24.000 de oameni, au fost luați, dezbrăcați, băgați în saci și în felul acesta, înmormântați”, a declarat Mihai Gâdea în timp ce prezenta documentul blocat de ministrul Sănătății.

Dacă oricare dintre noi ar fi fost astăzi în locul familiilor care au îngropat pe cineva… Gabi Luncă este astăzi înmormântată, Nelu Ploieșteanu, și alte sute de persoane. Și părinții tăi, apropiații tăi, mama ta, tatăl tău, ruda ta sunt umiliți în felul ăsta, în acest moment foarte important al ceremoniei de înmormântare, ce ai simți?”, a mai spus Gâdea.

Gâdea a ținut să le trasnmită celor doi reprezententanți ai Ministerului Sănătății că, dacă nu vor aproba acest document și nu vor permite aplicarea schimbărilor cerute de români, s-ar putea confrunta cu o reacție nedorită din partea oamenilor.

„Dacă nu fac bine și nu schimbă acest document, și nu îl aprobă, cred că vor avea parte de un gen de reacție pe care nici măcar nu îl intuiesc”, a mai spus Mihai Gâdea, la Sinteza Zilei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI