Surpriză pentru fanii iUmor. Ce vedetă l-a înlocuit pe Mihai Bendeac la masa juriului

Badea Violeta 27.09.2022, 15:54
Surpriză pentru fanii iUmor. Ce vedetă l-a înlocuit pe Mihai Bendeac la masa juriului

Schimbare la iUmor! Mihai Bendeac nu mai face parte din juriul show-ului de la Antena 1. După ce în urmă cu aproximativ o săptămână au apărut informatii conform cărora actorul s-ar fi certat cu producția și ar fi refuzat să se mai prezinte la filmări, astăzi postul de televiziune a anunțat un nou jurat. Iată ce vedetă îi va lua locul actorului!

Mihai Bendeac, înlocuit de o vedetă la iUmor

Este anunțul momentului pentru fanii emisiunii iUmor! După sezoane întregi, juriul show-ului de la Antena 1 va fi schimbat, dar nu în totalitate. Cel care părăsește proiectul este Mihai Bendeac.

Actorul a decis să încheie colaborarea cu Antena 1. Acesta s-ar fi certat cu cei din producția show-ului de la Antena 1, motiv pentru care nu s-ar mai fi prezentat la filmări.

Însă, șefii postului de televiziune i-au găsit rapid un înlocuitor. Este vorba despre Costel Bojog, un renumit comediant. Anunțul a fost făcut într-un video pe platforma Antena Play.

„Doamnelor și domnilor, juratul permanent de acum înainte este… Costel”, sună trailer-ul episodului nr. 6 al emisiunii.

Fanii iUmor îl cunosc deja foarte bine pe înlocuitorul lui Mihai Bendeac. Acesta a fost jurat și în cadrul emisiunii „Stand Up Revolution”. Mai mult decât atât, celebrul comediant a fost jurat special în episodul 4 al actualului sezon iUmor.

Citește și George Mihăiță, despre plecarea lui Mihai Bendeac de la iUmor. „Eu auzisem că se reconfigurează, dar cu Mihai Bendeac în formație, nu fără el.” EXCLUSIV!

Costel Bojog
Costel Bojog

De ce ar fi plecat Mihai Bendeac de la iUmor

Conflictul dintre Mihai Bendeac și producție ar fi izbucnit din cauza unui filmuleț în care Mugur Mihăescu îi critică pe cei care cred în vaccinul anti-COVID. Actorul ar fi râs de Mugur Mihăiescu, iar imaginile ar fi trebuit să apară pe post, însă Mihai Bendeac nu ar fi fost de acord cu acest lucru.

În urmă cu aproximativ o săptămână, un apropiat al vedetei de la Antena 1 confirma, în exclusivitate pentru Impact.ro, faptul că actorul a lipsit de la filmări, însă nu a dorit să ofere și alte detalii.

„Da, nu a fost la filmări, dar nu pot preciza de ce nu a fost și că motivul ar fi unul foarte grav”, declara sursa din anturajul lui Mihai Bendeac pentru Impact.ro.

Citește și Detalii despre plecarea lui Mihai Bendeac de la Antena 1. Ce spun surse din anturajul juratului iUmor. EXCLUSIV!

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...