Mihai Bendeac, hipnotizat pe platourile de filmare de la Antena 1: “Nu, nu, nu! Nu-mi faceți asta!”

bogdan 11.10.2019, 16:26
Mihai Bendeac, hipnotizat pe platourile de filmare de la Antena 1: “Nu, nu, nu! Nu-mi faceți asta!”

Mihai Bendeac trăiește o surpriză de proporții, când pe platourile de filmare de la Antena 1 se întâlnește cu un concurent, care într-o ediție anterioară iUmor l-a făcut să fie protagonistul unei situații inedite. Atunci, Bendeac a cerut-o în căsătorie pe Alina Eremia. De această dată, juratul show-ului de umor trăiește o nouă experiență plină de emoții. “Nu, nu, nu! Nu-mi faceți asta!”, spune el.

Mihai Bendeac, hipnotizat pe platourile de filmare de la Antena 1: “Nu, nu, nu! Nu-mi faceți asta!”

Mihai Bendeac ajunge față-n față, în sezonul 7 iUmor, cu Andrei Voicu, cel care într-o ediție trecută a emisiunii de la Antena 1 l-a făcut să fie martorul unui moment inedit de hipnoză. El revine cu un nou spectacol special, care le dă emoții juraților, în special lui Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac, hipnotizat la iUmor. Moment surpriză în emisiunea de la Antena 1
Mihai Bendeac, hipnotizat la iUmor

A fost nevoie doar ca juratul să îi audă vocea pentru a-și da seama de ce urmează și să exclame: “Nu, nu, nu! Nu-mi faceți asta!”, având în minte doar ce i-a fost pregătit la finala iUmor din sezonul 2, atunci când juratul a cerut-o în căsătorie pe Alina Eremia.

Mihai Bendeac a cerut-o în căsătorie pe Alina Eremia la iUmor, în cel de-al doilea sezon al emisiunii. Moment inedit la Antena 1
Mihai Bendeac a cerut-o în căsătorie pe Alina Eremia la iUmor, în cel de-al doilea sezon al emisiunii

Invitată în platoul emisiunii iUmor, în sezonul 2, Alina a trăit un moment inedit de hipnoză. „Vrei să fii soția mea?”, a întrebat-o atunci Bendeac, profitând de starea în care se afla aceasta.

Ce i se pregătește lui Mihai Bendeac la iUmor

Și de această dată se pregătește un spectacol special de hipnoză, pe care telespectatorii îl vor putea vedea vineri seara, 11 octombrie, la Antena 1.

Numărul îl avea în centrul atenției pe Bendeac, însă Delia nu s-a putut abține să nu se lege de atitudinea pe care colegul ei o are cu privire la persoana de pe scenă: “Mihai nu e capabil să dea comenzi! Se bate cu pumnii în piept și e praf! Și el e hipnotizat, cred. E o hipnoză prin empatie”.

Andrei Voicu revine cu un nou spectacol de hipnoză la Antena 1. Ce i se pregătește lui Bendeac la iUmor
Andrei Voicu revine cu un nou spectacol de hipnoză la Antena 1

Cum se va încheia de această dată momentul de hipnoză și ce sentiment îl va încerca pe Mihai Bendeac, telespectatorii vor putea afla astăzi, de la ora 20:00, la Antena 1, într-o nouă ediție iUmor.

Urmăriți Impact.ro și pe