Mihai Bendeac, juratul de la iUmor, surprins alături de familia sa. Cum arată fratele actorului

bogdan 04.10.2019, 16:47
Mihai Bendeac, juratul de la iUmor, surprins alături de familia sa. Cum arată fratele actorului

Toți îl știu pe Mihai Bendeac, actor și jurat al emisiunii iUmor de la Antena 1, dar puțini sunt cei care îi cunosc familia. Acesta a postat o imagine alături de cei dragi, iar poza s-a bucurat de un succes uriaș în mediul online, strângând zeci de mii de like-uri. În imagine, apare și fratele actorului.

Mihai Bendeac, surprins alături de familia sa

O imagine cu Mihai Bendeac, juratul de la iUmor, și familia sa a generat peste 29.900 de aprecieri în mediul online. Discret cu viața sa personală, actorul a făcut excepție de la regulă și le-a arătat fanilor o poză în care apare alături de cele mai importante persoane din viața sa.

Cu acest prilej, fanii au făcut cunoștință și cu fratele lui Mihai, Andrei. Tânărul, în vârstă de 18 ani, a absolvit anul aceasta liceul, reușind să treacă cu brio peste examenul de Bacalaureat cu nota 9,85. El a ales să meargă mai departe cu studiile în Anglia.

Fratele lui Mihai Bendeac, Andrei, este pasionat de baschet
Fratele lui Mihai Bendeac, Andrei, este pasionat de baschet

Despre Andrei se mai știe că este un împătimit al sportului, iar marea lui pasiune este baschetul. Imagini cu el de pe terenul de sport au apărut în online. Având în vedere sportul pe care îl practică, tânărul este foarte înalt. Între Mihai și Andrei există o diferență de 18 ani.

Mihai Bendeac, alături de familia sa. Juratul iUmor apare alături de fratele său
Mihai Bendeac, alături de familia sa

„Frumoasă familie, minunați copii!”

„Mama ta este admirabilă, ador filmulețele cu ea pe care le postezi.”

„O familie foarte frumoasă!”

„Ce familie frumoasă! Fericiți și sănătoși o viață să fiți.”, așa sună o parte din mesajele trimise de fani.

Mihai Bendeac, impresionat de numărul unui concurent la iUmor

Numărul unui concurent de la iUmor, care se va difuza vineri seara de la ora 20.00 la Antena 1, reușește să-l impresioneze pe Mihai Bendeac. Este vorba de un număr de magie pus în scenă de magicianilul spaniol Mario Lopez.

“Cât timp a fost pe scenă, nu m-am gândit la nimic altceva, parcă eram hipnotizat. Are capacitatea extraordinară de a nu prezenta un număr, ca și cum apare cineva în fața ta și dacă tot e acolo, face ceva senzațional. E foarte tare sentimentul acesta și este foarte rar!”, a declarat Mihai Bendeac.

Nici pe Cheloo acest moment, în care concurentul s-a folosit doar de un pachet de țigări, nu l-a lăsat indiferent. “Mario Lopez, cu jumătate de pachet de țigări, a reușit să ne înveselească. Regretăm că este unul dintre numerele bune de la iUmor, pentru că noi ne-am obișnuit cu răul și nu ne șimțim confortabil în momentul când cineva vine și ne întrerupe starea de apăsare”, a declarat amuzat juratul iUmor.

Urmăriți Impact.ro și pe