Mihaela Rădulescu, mesaj emoționant. Schimbarea neașteptată: „E noul lux”

Iancu Andreea 09.06.2020, 14:35

Este recunoscută pentru stilul sincer de a vorbi despre viața sa. De această dată, Mihaela Rădulescu spune lucrurilor pe nume cu privire la noua stare mondială. Pandemia de coronavirus a afectat-o și pe ea, iar Mihaela a ales să vorbească despre această etapă din viața sa. Vedeta consideră că este o oportunitate pe care puțini o au.

Mihaela Rădulescu, departe de rețelele de socializare

Vedeta a mărturisit într-un mesaj postat pe contul său de Instagram că apreciază mai mult viața în urma acestei izolări. Pandemia de coronavirus a schimbat valorile omenirii, iar Mihaela este de părere că acum e nevoie de o detoxifiere de online. Vedeta a explicat astfel și absența sa de pe rețelele de socializare.

Totodată, mesajul Mihaelei Rădulescu îi atacă pe cei care aleg să inventeze diferite scenarii. Acesta este îndemnul vedetei, în formă completă.

For now. Nu stiu cum fac altii, dar eu fac acest „detox“ de retele sociale din cand in cand, mai ales dupa o perioada atat de lunga in care am trait prea mult in online, toti. Masura, in toate, e o „cheie“pe care o folosesc fara ezitare, tocmai ca sa tai orice inceput de dependenta, oricare ar fi natura ei. Cei care ma urmariti de mai mult timp, stiti ca am obiceiul sa „dispar“ cu zilele sau chiar saptamanile, deci procedura nu va surprinde. Altii, mai putin dispusi sa accepte o simpla rigoare personala, gasesc imediat explicatii paralele, exact ca din universuri paralele – sigur i s-a intamplat ceva, sigur e vreun dezastru in amor sau vreo tulbure problema existentiala. Si, al doilea pas dupa ce-si imagineaza, il fac catre barfa, stire, „stiu eu sigur“, „da‘ sa nu spui ca stii de la mine“. Am un antrenament de zid pentru aceste avioane de hartie – se tot izbesc de mine, dar nu simt nimic. Am recapatat toti niste culoare de libertate, iar eu simt nevoia sa le folosesc excesiv. Sa ma duc pe coclauri, sa merg pe jos, sa ma uit la amanuntele spectaculoase ale naturii, de la melci la… stele, sa imi tin mintea ocupata cu ce vreau sa fac, cu ce muncesc, cu gandurile, dorurile si placerile mele, nu ale altora. Daca pare vreun soi de egoism, va asigur ca nu e. Daca pare o idee buna, va asigur ca merita incercata, din cand in cand. Pe curand. ✌️

Mesajul Mihaelei este unul inedit Foto - Instagram
Mesajul Mihaelei este unul inedit
Foto – Instagram