Mihaela Rădulescu a ajuns să trăiască într-o rulotă. Explicația vedetei. ”E opțiune personală”

Andreea Bisinicu 16.09.2020, 07:55
Mihaela Rădulescu a ajuns să trăiască într-o rulotă. Explicația vedetei. ”E opțiune personală”

Da, ai citit bine! Mihaela Rădulescu, supranumită și Diva de la Monaco, a decis să trăiască într-o rulotă! Explicația e simplă! Nu, nu e vorba de o aventură în stil american!

Mihaela Rădulescu și viața la… Ferma

Cu siguranță ai văzut și tu! De îndată ce au început filmările pentru Ferma, super producția marca PRO TV, Mihaela Rădulescu nu a mai rezistat și a dezvăluit câteva detalii din backstage. Mai mult, frumoasa roșcată a povestit cum a decis să renunțe la condițiile de lux pentru o viață la….rulotă.

Diva de la Monaco ne-a dovedit că se adaptează oricărei situații și ne-a povestit cum este să locuiască în inima pădurii.

Filmările pentru emisiunea Ferma de la PRO TV au loc în Cocani, judetul Dambovița, la distanța de o oră de București. Frumoasei Mihaela Rădulescu i s-a pus la dispoziție un apartament mare, în Capitală, în care să locuiască atunci când nu filmează.

Mihaela Rădulescu a ajuns să trăiască într-o rulotă. Explicația vedetei. ”E opțiune personală”
Mihaela Rădulescu a ajuns să trăiască într-o rulotă. Explicația vedetei. ”E opțiune personală”

„Nu am avut nicio zi liberă de când am venit în țară!”

Surpriza a fost atunci când vedeta a refuzat oferta, specificând că pe ea nu o deranjează să stea în rulotă, ci, din contră, este o experiență pe care voia să o bifeze de mult timp.

Mihaela Rădulescu nu se plânge de condițiile pe care le are la Ferma! Deși pare greu de digerat, gazda emisiunii a insistat că a fost opțiunea ei de a locui în mijlocul pădurii, pe tot parcursul filmărilor. Frumoasa vedetă ne-a dezvăluit motivul pentru care a ales să renunțe la apartamentul de la hotel pentru rulota din pădure.

„Nu sunt pe relaxare. Am filmat până la 3. Nu am avut nicio zi liberă de când am venit în țară. Când îi privești pe concurenți te simți cel mai norocos din lume că ai unde dormi, ai ce mânca, ce bea.

Secrete din spatele emisiunii Ferma
Secrete din spatele emisiunii Ferma

Secrete din spatele emisiunii

Comparativ cu concurenții, trăiesc vis. Dacă nu m-aș compara cu concurenții, sigur că aș putea începe să mă plâng și să fac o listă de lucruri care îmi lipsesc sau nu-mi plac mie. Eu trăiesc la rulotă, pentru că este o opțiune personală. Am un apartament mare la hotel, în București, pe care mi l-a luat PRO TV-ul, dar este departe. Ar trebui să fac în fiecare zi o oră dus și o oră întors. Două ore pe drum îmi mănâncă viața. Prefer să le petrec dormind în plus decât să stau două ore într-o mașină.”

Și dacă te întrebai care este secretul divei pentru a se menține veșnic tânără, ei bine, iată-l:

„Nu am mai fost de o săptămână la hotel. La început mă mai duceam, mă duceam cam o dată la două-trei zile. Sunt aici… mă trezesc, fac sport, mănânc și mă duc la filmare. Termin noaptea filmarea… mă demachiez și mă bag în pat. Nu mai pierd ore în șir pe drumuri”, ne-a spus Mihaela Rădulescu, prezentatoarea emisiunii Ferma.

Emisiunea Ferma este deja la al cincilea sezon la PRO TV. Printre concurenții de anul acesta se numără George Burcea, Viviana Sposub, Alina Pușcău, Anna Lesko și Anda Adam. Sezonul trecut a făcut furori în rândul fanilor. În urma terminării emisiunii, doi concurenți s-au căsătorit: Briggite Sfăt și Florin Pastramă.

Urmăriți Impact.ro și pe