Mihaela Rădulescu, mărturisiri uimitoare din culisele noului sezon Ferma de la PRO TV. Data exactă a lansării

Iancu Andreea 07.09.2020, 13:28
Mihaela Rădulescu, mărturisiri uimitoare din culisele noului sezon Ferma de la PRO TV. Data exactă a lansării

Debutul toamnei aduce în prim plan și noi sezoane ale emisiunilor îndrăgite de publicul telespectator. Fanii Pro TV și ai show-ului Ferma vor putea urmări în curând noua ediție de anul acesta. Mihaela Rădulescu, în calitate de prezentator al emisiunii, a dezvăluit data exactă la care va începe difuzarea competiției de la Ferma. Orășeni vs. Săteni.

Data lansării noului sezon Ferma, dezvăluită de Mihaela Rădulescu

Publicul telespectator se bucură de revenirea în televiziune a formatului ce aduce oamenii de la oraș în fața provocărilor de la sat. Acest sezon se anunță unul dur și intens, cu multe provocări pentru concurenți.

Mihaela Rădulescu, gazda de la Ferma, urmează să prezinte cele mai noi experiențe și peripeții ale celor aflați în competiție. Show-ul va fi difuzat începând cu 8 septembrie, la Pro TV. Anunțul a fost făcut chiar de vedetă pe contul său de Instagram.

Tough day.. Din 8 septembrie, la Pro TV… vedeți de ce Ferma de anul acesta e cu totul altfel, cu mult mai multe provocări, pedepse, schimbări, emoții, pumni încleștați și…concurenți aduși la limitele pe care le credeau de netrecut. Aah, ce-mi place!, a dezvăluit Mihaela pe contul său de Instagram.

Fanii emisiunii se vor delecta cu noua ediție de trei ori pe săptămână. Așadar, Ferma se va difuza marțea de la 21:30, miercurea de la 22:30 și joia de la 21:30. Totodată, specialistul în tehnici de supraviețuire, Cristi Bozgan, îi va supune pe concurenți la cele mai dificile antrenamente.

Mihaela, gazda emisiunii Ferma, anunță debutul noului sezon foto - Instagram
Mihaela, gazda emisiunii Ferma, anunță debutul noului sezon
foto – Instagram

Ce se schimbă în noul sezon Ferma. Orășeni vs. Săteni

La fel ca și până acum, show-ul TV pune la bătaie un premiu în valoare de 50.000 de euro, cu care învingătorul va pleca acasă. Deocamdată, nu se știe din care tabără va face parte acesta. Noul sezon Ferma îi provoacă pe Andrei Stoica, Anna Lesko, Gabriel Toader, Viviana Sposub, George Burcea, Octavian Ciovică, Ana Maria Ababei și Anisia Gafton, în calitate de săteni. Aceștia își vor demonstra capacitatea de a rezista, bazându-se pe experiența de viață acumulată.

De cealaltă parte, tabăra orășenilor îi va conține pe Elena Chiriac, George Piștereanu, Bogdan Stoica, Anda Adam, Paul Diaconescu, Giulia Nahmany, Alina Pușcău și Cezar Ouatu. Aceștia vor fi nevoiți să renunțe la beneficiile de la oraș pentru a intra în competiție alături de săteni.

Elementul surpriză al ediției Ferma din acest an este show-ul exclusiv online, Ferma. În plus. Astfel, după fiecare emisiune de marți, miercuri și joi, pe Pro TV PLUS, Vali Bărbulescu va discuta cu invitații săi despre evenimentele din cadrul show-ului. Debutul noii emisiuni va avea loc după prima ediție din 8 septembrie și o va avea invitată chiar pe gazda Mihaela Rădulescu, potrivit unui comunicat oficial.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...