Metoda extremă prin care vrea să slăbească Vica Blochina. „Vreau să scap de 10 – 12 kilograme”

Andrei Simion 16.12.2022, 09:07

Vica Blochina a dezvăluit că vrea să slăbească printr-o metodă extremă, pe care cele mai multe femei nu ar lua-o niciodată în considerare. Vedeta în vârstă de 47 de ani a spus că vrea să scape în acest fel de 10 sau chiar 12 kilograme.

Prin ce metodă extremă vrea să slăbească Vica Blochina

După ce a ținut numeroase diete de-a lungul timpului pentru a se menține în formă, Vica Blochina s-a hotărât să treacă la o metodă extremă. Vedeta a luat o decizie radicală, din dorința de a-și recăpăta silueta dorită.

Mai exact, Vica Blochina a spus că vrea să slăbească 10 sau chiar 12 kilograme participând la emisiunea „Survivor” 2023, în echipa Faimoșilor. Vedeta a decis să plece în Republica Dominicană, unde ea și ceilalți concurenți se vor confrunta cu frig, foame, disconfort, stres, lipsa odihnei, probe solicitante, dar și posibile conflicte între colegi.

„Am făcut toate lucrurile bune din viața mea în mod inconștient. După ce am semnat, am văzut câteva episoade si am zis că nu mai vreau să merg. Mă duc să slăbesc 10 – 12 kile”, a spus Vica Blochina.

Astfel, Vica Blochina se va număra printre concurenții din echipa Faimoșilor, la emisiunea „Survivor” 2023, alături de influencerița Carmen Grebenișan; artistul Jorge; actrița Ada Dumitru, fiica vitregă a actorului Bebe Cotimanis; campionul kickbox Ionuț Iftimoaie; interpreta de muzică populară Maria Constantin; instructorul de fitness Remus Boroiu; Bianca Patrichi, fosta ispită de la Insula Iubirii, rapperul DOC; antreprenorul Sebastian Dobrincu de la „Imperiul Leilor”, campioana europeană la gimnastică ritmică Ștefania Stănilă și artistul Gheboasa.

Vica Blochina a împlinit 47 de ani
Vica Blochina

Motivul pentru care Vica Blochina nu poate slăbi ușor

Vica Blochina a dezvăluit, anul trecut, că în urma mai multor diete pe care le-a încercat, fără să aibă rezultate, și-a făcut analize. Un doctor din Statele Unite ale Americii i-a explicat de ce nu poate să slăbească ușor și i-a recomandat o dietă specială ca să reușească să scape de kilogramele în plus.

„Mi-a verificat nivelul de insulină și am descoperit că este rezistent la insulină corpul meu. Mi-a făcut un regim care am văzut că acum este la modă în toată lumea. Mi-a făcut un regim ketogenic, cu intermitent fasting (post intermitent). Adică am vreo 20 de ore între mese. Prima mea masă este la ora 13:00 și ultima la ora 18:00. (…)

Eu tot beau alcool. Dar dacă elimini zahărul și tot ce înseamnă carbohidrați, nu mai ai pofte de niciun fel. Nu ciugulești deloc. În momentul în care ai pus jumătate de alună în gură sau un cruton, ceva cât de mic, insulina se duce în sus, iar în momentul ăla corpul nu te lasă să slăbești”, a declarat Vica Blochina, la acea vreme, pentru Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe