Cine sunt faimoșii de la Survivor 2023. Nume mari printre participanți

Badea Violeta 16.12.2022, 00:06

Vești bune pentru fanii Survior România! Daniel Pavel a prezentat, în urmă cu puțin timp, echipa „Faimoșilor”. După ce s-au vehiculat mai multe nume, prezentatorul show-ului de la Pro TV a anunțat cine sunt, de fapt, vedetele care pleacă în Republica Dominicană!

Cine sunt cei 12 faimoși de la Survivor România 2023

După o lungă așteptare, acum s-a aflat cine sunt vedetele care vor pleca anul viitor în Republica Dominicană. Joi, 15 decembrie, Daniel Pavel a anunțat viitorii concurenți care vor face parte din echipa Faimoșilor.

Nu mai puțin de 12 nume sonore vor încerca să treacă prin cele mai grele trasee pentru a câștigar mult râvnitul trofeu pus în joc, dar și pentru a pune mâna pe cei 100.000 de euro.

Reamintim faptul că, la Survivor, participanții vor fi nevoiți să îndure și condițiile dure, precum foamea, frigul, disconfortul, lipsa odihnei și confllictele între coechipieri.

De curând, pe pagina de Instagram a emisiunii Survivor România a fost distribuit un mesaj conform căruia cei 12 Faimoși care vor participa la sezonul 4 al show-ului de la PRO TV vor fi anunțați, oficial, pe Voyo.

„Nu uita că în această seară, de la ora 21:00, ne vedem LIVE pe VOYO🔥👀Peste câteva ore dezvăluim cine sunt cei 12 faimoși 🫵🏼”, au scris cei de la Survivor în mediul online.

Citește și Cine este Andreea Moromete, primul concurent de la Survivor 2023. A părăsit o meserie căutată în România!

Daniel Pavel i-a prezentat pe cei 12 faimosi
Daniel Pavel i-a prezentat pe cei 12 faimosi

Ele sunt cele 12 vedete de la Survivor România 2023

Daniel Pavel a dezvăluit cine sunt cele 12 vedete care vor pleca în jungla dominicană. Primele nume sonore care au acceptat provocarea sunt influencerița Carmen Grebenișan, artistul Jorge și actrița Ada Dumitru, fiica vitregă a actorului Bebe Cotimanis.

„Așteptările sunt mari. E o luptă cu mine, vreau să îmi demonstrez mie că pot să fac față oricărei situații. Am acceptat provocarea asta pe care o aveam demult în gând. Vreau să mă bucur de ea până la maximum. Sunt o luptătoare, cred că am fost băiat în altă viață.”, a precizat Carmen Grebenișan

„Eu nu credeam că viata poate reîncepe la 40 de ani. De pe canapea toți suntem foarte buni. Am vrut să văd cum e de acolo.” a spus și Jorge.

Totodată, campionul kickbox Ionuț Iftimoaie, cântăreața de muzică populară Maria Constantin și instructorul de fitness Remus Boroiu au venit să facă o figură frumoasă la Survivor 2023.

„Simt deja emoția competiției. Îmi place echipa în care mă aflu, mă simt norocos și puternic.”, a spus Ionuț Iftimoaie.

„Mă pregătesc psihic să îmi iau la revedere de la familie, lucru foarte greu. Abia acum am realizat ce înseamnă aceasta competiție. Ce urmează vom vedea. Presimt că urmează o vacanță frumoasă. E supertare experiența.”, a precizat Maria Constantin.

„Sunt o persoană care nu spune nu provocărilor. Cresc în medii de stres și competiție. Merg la Survivor cu gândul să vin acasă cu premiul cel mare.”, a declarat și Remus Boroiu.

Vica Blochina, Bianca Patrichi și rapperul DOC fac parte din vedetele care vor participa la Survivor 2023.

„Am făcut toate lucrurile bune din viața mea în mod inconstient. Dupa ce am semnat, am văzut câteva episoade si am zis că nu mai vreau să merg. Mă duc să slăbesc 10 – 12 kile.”, a spus Vica Blochina.

„Am momente dese că eu chiar fac asta, plec la Survivor. Nu cred că sunt foarte conștientă că fac asta, dar vreau să fac asta.”, a declarat Bianca Patrichi.

„Am fost baschetbalist profesionist, am făcut sport toată viața. Fizic nu voi avea probleme, dar psihic nu știu. Sunt dispus să fiu ce o să fiu.”, a spus DOC.

Antreprenorul Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor, campioana europeană la gimnastică ritmică Ștefania Stănilă și artistul Gheboasa s-au declarat și ei pregătiți de luptă.

„Ce poate fi mai frumos decât să te autodepășești? Nu sunt multe lucruri care mă mai mișcă. Pe plan personal am reușit să fiu stabil financiar, să am relații importante cu oameni dragi.

O provocare e binevenită, iar eu sunt extremist. Mă duc să mă joc, să îi învăț pe alții să spună mereu DA unei provocări. Dacă voi fi norocosul câștigător, o să dublez banii și îi voi dona unei cauze umanitare.”, a spus Sebastian Dobrincu.

„Cred că o să mă descurc foarte bine și vreau să facem o figură frumoasă. Îmi doresc să câștig această competiție, am încredere în mine că o să ajung în finală.”, a declarat Ștefania Stănilă.

„Mă duc pentru experiență și pentru că am văzut emisiunea asta de când am fost mic. Cred că am mari șanse să mă descurc acolo. La Survivor nu voi avea nevoie de fashion si scheme, aici suntem supraviețuitori până la moarte. Eu am venit din noroi, să vezi ce o să fac la Survivor.”, a spus Gheboasa.

Citește și Cine sunt vedetele care vor participa la Survivor România 2023. Surprize mari în noul sezon!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...