Meseria neaşteptată pe care o are Eda, ispita care l-a cucerit pe Reimond la „Insula Iubirii”. N-ai fi zis asta despre ea. Foto

Andra Daoud 11.05.2022, 20:28

Reimond, primul concurent care a căzut în ispită în noul sezon al emisiunii „Insula Iubirii”, a fost atras de ispita Eda, cu care a creat o legătură încă de la început. După doar câteva zile petrecute împreună pe insula din Thailanda, Reimond și Eda și-au oficializat legătura cu un sărut. Mulți au spus că se potrivesc de minune, însă puțini știu ce meserie are frumoasa brunetă care l-a cucerit.

Ce meserie are Eda, ispita care l-a cucerit pe Reimond de la Insula Iubirii

Cinci cupluri au pornit în aventura din Thailanda, în cel de-al șaselea sezon al emisiunii „Insula Iubirii”, pentru a-și pune la încercare relațiile. Ajunse acolo, perechile au fost despărțite și fiecare dintre concurenți va petrece trei săptămâni în compania a 10 ispite de sex opus. Chimia și-a spus cuvântul încă din primele zile, iar primul concurent care a cedat tentației și a abandonat relația în care se afla a fost Reimond. Cea care l-a cucerit a fost Eda, o frumoasă brunetă în vârstă de 23 de ani.

Între cei doi a fost chimie de la prima vedere, iar în ediția de marți seară a emisiunii au făcut primul pas către o relație și s-au sărutat. Reimond și Eda au avut parte de o întâlnire plină de aventură, care s-a încheiat cu un sărut. Pentru că momentul nu a fost surprins de camere, cei doi au mai avut parte de un sărut, în seara aceleiași zile.

Eda, cea care i-a furat inima lui Reimond, este o brunetă în vârstă de 23 de ani, care are o meserie total neașteptată. Ea este profesoară de matematică, însă este pasionată și de modelling și atletism, iar acest lucru se vede, pentru că are un corp foarte bine definit.

Meseria neasteptata pe care o are Eda, ispita care l-a cucerit pe Reimond la Insula Iubirii. N-ai fi zis asta despre ea 6
Sarutul dintre Reimod si Eda a fost surprins de camerele de filmat

Cine este Reimond, concurentul care a căzut în ispită

Szabolcs Nagy Reimond a venit pe insulă alături de Lavinia, femeia cu care avea o relație de patru ani, pentru a-și testa iubirea. Cei doi locuiesc în Irlanda, iar partenera sa are un copil dintr-o relație anterioară. Dacă la început părea hotărât să nu pice în ispită, lucrurile s-au schimbat pe parcurs. Reimond a fost dezamăgit de faptul că iubita lui a discutat cu ispitele masculine de pe insulă despre relația lor și că l-a numit imatur.

Comentariul l-a dezamăgit atât de mult pe Reimond, încât a decis să se „răzbune” dându-i o șansă ispitei Eda Csoregi, cea care i-a atras atenția încă din prima zi. După ce au avut parte de o întâlnire în afara resort-ului și au fost la tigri, Reimond i-a mărturisit Edei că ar vrea să o sărute. Zis și făcut, însă momentul nu a fost surprins de camere.

„Și-a dat seamă că eu îl pot înțelege. La finalul filmărilor noi am mai stat, după ce toți au plecat cu camerele de filmat. Și mi-a zis: ‘Vreau să te sărut’. Am acceptat”, a povestit Eda.

Rei, așa cum îl alintă ispitele și colegii de insulă, și-a asumat până la capăt legătura pe care a creat-o cu Eda și, întorși pe insulă, s-au sărutat din nou, de data aceasta de față cu toată lumea. Momentul a fost surprins și de camere și cel mai probabil va fi văzut de Lavinia, partenera alături de care Rei a venit la „Insula Iubirii”, la următoarea ceremonie a focului.

 

Urmăriți Impact.ro și pe