Schimbare la „Insula Iubirii” sezonul 6. Camera la care toţi concurenţii au visat până acum a devenit realitate

Badea Violeta 02.05.2022, 13:13

Vești importante pentru fanii emisiunii Insula Iubirii! Schimbare la show-ul prezentat de Radu Vâlcan, transmis de postul de televiziune Antena 1. Noul sezon, care va avea premiera diseară, şi va putea fi urmărit în fiecare luni şi marţi, de la 20:30, vine cu numeroase surprize pentru telespectatori. Iată camera la care toţi concurenţii au visat!

Schimbare la emisiunea „Insula Iubirii”. Ce surprize pregătesc producătorii

Schimbare extrem de importantă la emisiunea Insula Iubirii, transmisă de postul de televiziune Antena 1. Începând din această seară, 2 mai, telespectatorii vor face cunoștință cu cele cinci cupluri participante, dar și cu ispitele.

Cel mai nou sezon al show-ului va aduce în fața publicului 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine şi 10 dintre cele mai puternice ispite masculine. Toate aşteaptă să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor.

Două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island, o locaţie de-a dreptul spectaculoasă şi cu totul nouă, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să aleagă între relaţie şi tentaţie, la Insula Iubirii.

Island Escape şi Village Coconut sunt cele două resorturi care vor găzdui timp de 21 de zile călătoria unică, plină de provocări şi tentaţii în care au pornit cele 5 cinci cupluri participante.

„Aţi ajuns aici cu un scop clar, să aflaţi răspunsurile la întrebările pe care vi le-aţi pus în ultima perioadă – dacă jumătatea voastră e ideală pentru voi sau dacă altcineva ar fi perfect.

Nu veţi fi singuri, alături de voi, cu voi, vor locui în toată această perioadă ispite! Carismatici, cuceritori, hotărâţi, ei bine, au venit aici mai dornici ca oricând să nu plece singuri de pe insulă.

E posibil să se îndrăgostească chiar de cel alături de care staţi acum!”, le-a spus Radu Vâlcan concurenţilor, înainte de a-i invita să descopere resorturile în care îşi vor petrece următoarele 21 de zile, potrivi unui comunicat transmis de Antena 1.

Insula Iubirii_ 5
Insula Iubirii_ 5

Noutatea care-i așteaptă pe concurenți

În noul sezon, concurenții vor descoperi Camera Liberă. Acolo, aceștia vor putea merge alături de o colegă sau de o ispită pentru a avea parte de intimitate.

„E o cameră în care puteţi merge, dar nu singure, ci cu cel puţin o colegă sau o ispită. Aici vă veţi retrage atunci când simţiţi nevoia să vă puneţi ordine în gânduri, sau când aveţi nevoie de un moment de intimitate!”, le-a spus Radu fetelor, care au chicotit amuzate, potrivit aceluiași comunicat.

Aceeași reacţie au avut-o şi băieţii, pe Village Coconut, când au descoperit acest loc extraordinar. Cine vor fi primii care se vor retrage în Camera liberă, telespectatorii vor descoperi în această seară şi mâine, în cadrul premierei Insula Iubirii, de la 20:30, la Antena 1.

Urmăriți Impact.ro și pe