Mesajul transmis de Simona Halep fanilor: „Cel mai greu de îndurat este această incertitudine”

Marian Cărăvan 10.05.2020, 09:37
Mesajul transmis de Simona Halep fanilor: „Cel mai greu de îndurat este această incertitudine”

Aflată în autoizolare încă de la jumătatea lunii martie, Simona Halep se gândește cu nostalgie la perioada în care se afla pe terenurile de tenis, în marile competiții.

Mesajul transmis de Simona Halep fanilor

La 28 de ani, Simona Halep are în palmares 20 de trofee în circuitul profesionist de tenis, ultimul dintre ele fiind cucerit anul acesta, la Dubai. Aflată în autoizolare, în așteptarea reluării competițiilor, numărul 2 mondial a oferit un interviu presei italiene, în care recunoaște că îi este dor de adrenalina marilor meciuri.

„Pentru mine, dacă voi avea șansa să joc din nou în septembrie și să particip la un turneu de Grand Slam va fi aceeași bucurie ca și cum aș cuceri un trofeu!

Cel mai greu de îndurat este această incertitudine. E ciudat să nu știi dacă se vor mai disputa turnee din nou. Și unde, pe ce suprafață, în ce țară? Nu putem planifica nimic”, a remarcat Simona Halep.

Simona Halep speră să revină în arenă (Michael Cummo/BNP Paribas Open)

Simona Halep vede și partea pozitivă a anulării turneului de la Wimbledon

Din cauza pandemiei de coronavirus, turneul de la Wimbledon a fost anulat pentru prima oară de la cel de-al Doilea Război Mondial încoace. Iar Simona Halep a primit cu tristețe această veste la vremea respectivă, în care All England Club a făcut anunțul.

„A fost o mare tristețe, finala de anul trecut va rămâne mereu una din cele mai fericite zile din viața mea. Îmi va fi dor de terenul central, acolo unde a avut loc finala senzațională de anul trecut. Îmi va fi dor să îmi văd numele pe perete și toate celelalte lucruri frumoase pe care le primești ca membru al clubului. Îmi va fi dor și de iarbă, o suprafață de care, în sfârșit, m-am îndrăgostit”, a mai spus Simona Halep.

Campioana de la Wimbledon din 2019, după o finală entuziasmantă cu Serena Williams, vede însă și partea pozitivă a acestei situații: „Voi avea ocazia rară și specială de a fi campioană en-titre la Wimbledon pentru doi ani. Îmi place această tradiție în care campioana are ocazia de a deschide ediția următoare pe terenul central, dar sper că voi putea face asta anul următor”, a declarat Simona Halep.

Campioana noastră nu a mai disputat un meci oficial de pe 22 februarie 2020, când a învins-o pe Elena Rybakina în finala turneului de la Dubai.

Urmăriți Impact.ro și pe