Mesajul transmis de Salma Hayek în ziua în care Penelope Cruz a împlinit 48 de ani. Asta spune multe despre cele două actriţe

Ioana Bucur 03.05.2022, 15:14

S-au născut despărțite de un ocean, însă talentul și frumusețea le-au transformat în două dintre cele mai celebre femei din întreaga lume. Ar fi putut fi rivale, mulți asta au și crezut despre ele, însă adevărul a ieșit la lumină, mai limpede ca oricând, sub forma unui mesaj transmis de Salma Hayek în ziua în care Penelope Cruz a împlinit 48 de ani. Ce relație au, de fapt, cele două actrițe.

Salma Hayek, mesaj pentru Penelope Cruz

Salma Hayek și Penelope Cruz sunt două dintre cele mai frumoase actrițe ale marelui ecran. S-au născut despărțite de un ocean, însă au cunoscut succesul și celebritatea în același loc: Hollywood. Fiind tipologii asemănătpare, la o primă privire superficială, mulți ar putea fi tentați să creadă că sunt rivale, însă adevărul este cu totul altul.

Natura specială a relației lor a ieșit la lumină în urmă cu puțin timp, prin mesajul transmis de Salma Hayek în ziua în care Penelope Cruz a împlinit 48 de ani. Actrița de origine mexicană a publicat pe o platformă de social media o fotografie în care apar împreună, cu o urare scrisă atât în engleză cât și în spaniolă:

„La mulți ani surorii mele de suflet! Sunt atât de norocoasă să te am în viața mea, își mulțumesc că m-ai fost sprijin și omul care m-a încurajat de atâtea ori”, a scris Salma Hayek.

Penelope Cruz s-a născut în Alcobendas, Spania, pe 28 aprilie 1974. Înainte de a-și descoperi pasiunea pentru actorie, a studiat baletul. Avea 15 ani când lua primul casting, fiind aleasă din peste 300 de candidate.

Mesajul transmis de Salma Hayek în ziua în care Penelope Cruz a împlinit 48 de ani. Asta spune multe despre cele două actriţe

Arată senzațional la 48 de ani

Este cunoscută ca fiind actrița preferată a talentatului regizor Pedro Almodovar, jucând în nu mai puțin de șapte producții semnate de el. Este și una dintre puținele artiste născute în Spania care au reușit să devină cunoscute peste ocean, în Hollywood. Apariția ei în „Vanilla Sky”, în anul 2001, i-a adus faima în toată lumea.

Șapte ani mai târziu, pe platourile de filmare ale peliculei „Vicky Cristina Barcelona” își cunoștea marea iubire: Javier Bardem. Cei doi s-au îndrăgostit, s-au căsătorit și au devenit părinți, dar, cu toate că sunt persoane publice, recunoscute oriunde ar merge, au ales și au reușit să trăiască o viață linișită, departe de ochii curioșilor.

Este mamă a doi copii și ese într-o formă de zile mari. Din fotografiile postate la sfârșitul anului 2021, se vede clar că Penelope Cruz arată mai bine ca niciodată. Actrița pare imună la trecerea anilor, timpul nelăsând nicio urmă pe chipul său.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...