Cum arată Penelope Cruz la 47 de ani. Actriţa e invidiată de multe domnişoare

Ioana Bucur 28.01.2022, 18:20

Este una dintre cele mai frumoase, dar și cele mai discrete vedete de la Hollywood. Are o carieră fabuloasă, doi copii ce îi aduc zi de zi motive de mândrie, un soț talentat și la fel de celebru ca ea, ce și-ar mai putea dori? Actrița are planuri mari de viitor, iar un anunț recent a făcut deliciul admiratorilor săi. Cum arată Penelope Cruz la 47 de ani și ce pas uriaș este pregătită artista să facă alături de Javier Bardem.

Penelope Cruz arată de milioane la vârsta de 47 de ani

Este actrița preferată a talentatului regizor Pedro Almodovar, jucând în nu mai puțin de șapte producții semnate de el. Este și una dintre puținele artiste născute în Spania care au reușit să devină cunoscute peste ocean, în Hollywood. Apariția ei în „Vanilla Sky”, în anul 2001, i-a adus faima în toată lumea. Șapte ani mai târziu, pe platourile de filmare ale peliculei „Vicky Cristina Barcelona” își cunoștea marea iubire: Javier Bardem.

Cei doi s-au îndrăgostit, s-au căsătorit și au devenit părinți, dar, cu toate că sunt persoane publice, recunoscute oriunde ar merge, au ales și au reușit să trăiască o viață linișită, departe de ochii curioșilor. Penelope Cruz este mamă a doi copii și a explicat recent că nu își dorește să îi expună pe micuți pe nicio platformă de social media. De fapt, nici actrița nu are o activitate intensă în online, fanii neavând ocazia să vadă cum arată o zi normală pentru celebra familie.

Din fotografiile postate la sfârșitul anului 2021, se vede clar că Penelope Cruz, la 47 de ani, arată mai bine ca niciodată. Actrița pare imună la trecerea anilor, timpul nelăsând nicio urmă pe chipul său.

Cum arată Penelope Cruz la 47 de ani
Penelope Cruz

Actrița are planuri mari alături de soțul său

Și pentru că tinerețea nu se măsoară în ani, cel puțin, nu în cazul ei, actrița se simte pregătită pentru o provocare, o experiență cu totul nouă, o postură în care nu a mai fost pusă până acum. După ce a văzut cel mai recent film în care apare soțul ei, Javier Bardem, Penelope Cruz a declarat că își dorește să împartă din nou marele ecran cu el, de data asta într-un musical.

„Mi-am văzut soţul cântând şi mi se pare a fi foarte talentat. La fel m-am simţit când am jucat în „Nine”, habar nu aveam că pot să cânt, dar m-a convins Rob Marshall şi am reuşit.

Am dansat 18 ani, sunt un fan al dansului şi al muzicii, e o artă atât de nobilă, îmi place poate mai mult decât filmul. Sper să pot repeta experienţa”, a spus actrița.

Penelope Cruz și Javier Bardem au împreună doi copii – Leo, în vârstă de 10 ani şi Luna, în vârstă de opt ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...