Claudiu Keșeru va debuta la FCSB în derby-ul cu Dinamo. Primul său gol pentru roș-albaștri a fost marcat împotriva marilor rivali: ”Ce coincidență!”

Andrei Cezar 02.09.2021, 12:42
Claudiu Keșeru va debuta la FCSB în derby-ul cu Dinamo. Primul său gol pentru roș-albaștri a fost marcat împotriva marilor rivali: ”Ce coincidență!”

Proaspăt întors la echipa roș-albastră, Claudiu Keseru (34 de ani) va debuta, cel mai probabil, în derby-ul cu Dinamo. Atacantul de la FCSB și-a amintit că prima sa reușită în tricoul roș-albaștrilor a fost chiar într-un meci împotriva marii rivale. Cel mai important derby al campionatului va avea loc duminică, 12 septembrie, de la ora 21:00.

Revine Keseru cu gol la FCSB, chiar împotriva marii rivale?

Revenit recent la FCSB, după ce nu și-a mai prelungit contractul cu bulgarii de la Ludogorets, Claudiu Keseru nu a uitat clipele petrecute în tricoul roș-albastru și a rememorat primul său gol în troicoul roș-albastru. Reușita a avut loc chiar într-un derby FCSB-Dinamo, disputat în Ghencea, scor 1-1.

Atunci, Keseru a reușit să salveze un punct pentru echipa sa, înscriind golul egalizator în penultimul minut al timpului regulamentar. Atacantul a decis să împărtășească această amintire cu fanii pentru a-i motiva să le fie alături în runda următoare, în derby-ul de pe teren propriu cu Dinamo.

Am ales să revin după 6 ani de zile în tricoul roș-albastru, unde am trăit momente incredibile. Îmi e dor de suporteri și de atmosfera pe care doar ei știu să o facă și aștept cu nerăbdare să ne revedem pe stadion.

Știu că echipa nu trece prin cel mai bun moment, dar împreună cu voi putem trece peste și e obligatoriu să revenim acolo unde ne este locul, așa cum am fost obișnuit și în prima mea perioadă aici, adică în vârful clasamentului.

”Sper din suflet să avem un stadion plin”

Primul meu gol în roșu și albastru a fost marcat într-un derby, iar coincidența face ca primul meci, de la revenirea mea aici, să fie cel cu Dinamo. Sper din suflet să avem parte de un stadion plin și o atmosferă fantastică, pe care să o facem împreună, ca în anii trecuți. Ne vedem pe stadion!”, este mesajul postat de Keșeru pe pagina sa de socializare.

Claudiu Keseru va debuta la FCSB in derby-ul cu Dinamo. Primul sau gol pentru roș-albastri a fost marcat impotriva marilor rivali: ”Ce coincidenta!”
Claudiu Keseru va debuta la FCSB in derby-ul cu Dinamo. Primul sau gol pentru roș-albastri a fost marcat impotriva marilor rivali: ”Ce coincidenta!”

Atacantul a efectuat deja primul antrenament sub comanda lui Edi Iordănescu și a arătat o poftă extraordinară de joc. Claudiu Keseru a fost dorit insistent de tehnicianul FCSB-ului. Cel mai probabil va intra din primul minut în meciul împotriva marii rivale din etapa următoare a Ligii 1, având în vedere că Tănase și Coman lipsesc, fiind accidentați.

Până atunci, Keșeru va juca în amicalul pe care FCSB îl va disputa sâmbătă cu Astra.

FCSB – Dinamo va avea loc duminică, 12 septembrie 2021, de la ora 21:00, pe Arena Națională.

Urmăriți Impact.ro și pe