Constantin Budescu, din nou la FCSB. Ce salariu va încasa fotbalistul la echipa roș-albastră

Andrei Cezar 07.09.2021, 14:22
Constantin Budescu, din nou la FCSB. Ce salariu va încasa fotbalistul la echipa roș-albastră

FCSB a dat lovitura pe piața transferurilor. După mai multe zile în care s-au purtat negocieri intense, Constantin Budescu a semnat cu echipa roș-albastră. Gigi Becali a anunțat transferul mijlocașului ofensiv în urmă cu scurt timp. Iată ce salariu va încasa fotbalistul.

Transfer de senzație la FCSB. Constantin Budescu, noul playmaker al echipei

Fanii roș-albaștrilor pot răsufgla ușurați. Ultimul mare transfer promis de Gigi Becali lui Edi Iordănescu s-a realizat. Cosntantin Budescu este de astăzi jucătorul celor de la FCSB. Patronul echipei a făcut marele anunț: ”Budescu e semnat” –  Gigi Becali, pentru sport.ro

Mijlocașul ofensiv al roș-albaștrilor a sosit marți dimineață la baza de pregătire de la Berceni pentru a pune la punct ultimele detalii înainte de a parafa înțelegerea cu echipa antrenată de Edi Iordănescu.

Tehnicianul FCSB-ului a fost cel care a insistat pentru aducerea lui ”Budi” la echipa roș-albastră. Și tot el s-a ocupat de formalitățile cu jucătorul. De altfel, Iordănescu a primit mână liberă de la Gigi Becali să hotărască transferurile, să alcătuiască lotul și să stabilească formulele de joc.

„Aproape că ne-am înțeles, dar trebuie să mai dăm și cu pixul. Edi se ocupă de toate. Aveți un pic de răbdare. Budescu ne-a anunțat că acceptă”, a spus Gigi Becali pentru ProSport, înainte ca noul să jucător să semneze contractul.

Odată cu aducerea lui Constantin Budescu, Gigi Becali a dovedit că se poate ține de cuvânt și i-a făcut astfel toate poftele antrenorului său. În condițiile în care Olimpiu Moruțan a părăsit-o pe FCSB în această vară, fiind transferat la Galatasaray, iar Florinel Coman și Florin Tănase s-au accidentat în ultimele etape, Edi Iordănescu i-a solicitat de urgență patronului echipei să aducă trei jucători: un vârf – post acoperit de Keșeru, un jucător de bandă – poziție pe care a fost adus Valentin Gheorghe de la Astra, dar și un mijlocaș de creație – postul pentru care a venit Constantin Budescu.

Constantin Budescu, din nou la FCSB. Ce salariu va incasa fotbalistul la echipa ros-albastra
Constantin Budescu, din nou la FCSB. Ce salariu va incasa fotbalistul la echipa ros-albastra

Ce salariu va încasa Constantin Budescu de la echipa roș albastră

”Budi” va fi plătit regește la echipa lui Gigi Becali. Obișnuit cu salariile uriașe din Arabia Saudită, acolo unde a evoluat pentru Damac, Constantin Budescu nu era tentat, în primă fază, să semneze cu FCSB tocmai din acest motiv: pretențiile sale salariale erau cu mult peste ce putea oferi latifundiarul din Pipera.

Chiar managerul general al roș-albaștrilor a recunoscut acest lucru într-un răspuns pe pagina sa de Facebook.

”Budescu tocmai a reziliat cu Damac și are contract pe masă de la o echipă din Qatar. Nu putem veni la nivelul ofertei din Qatar. Probabil va merge în Qatar”, a scris Mihai Stoica pe pagina personală de social media.

Se pare însă că Budescu a renunțat la o parte din bani la insistențele lui Edi Iordănescu – cel care l-a s-a zbătut foarte mult să îl aducă pe mijlocaș în echipa sa –  și astfel a semnat cu FCSB. Constantin Budescu va câștiga la clubul roș-albastru un salariu 20.000 de euro pe lună, iar la semnătură a primit 200.000 de euro. Contractul lui Budescu cu roș-albaștrii va fi pe un sezon, cu posibilitate de prelungire pentru încă unul.

Urmăriți Impact.ro și pe