Mesajul special pe care Iulia Vântur l-a transmis, din India, fanilor români. Ce se întâmplă cu vedeta: “Situația este din ce în ce mai rea”

Diana Radu 24.03.2020, 18:31
Mesajul special pe care Iulia Vântur l-a transmis, din India, fanilor români. Ce se întâmplă cu vedeta: “Situația este din ce în ce mai rea”
Iulia Vântur le-a transmis un mesaj din India fanilor români care o urmăresc pe rețelele de socializare. Vedeta i-a sfătuit pe aceștia, în contextul pandemiei, să rămână în case și să fie responsabili pentru oamenii pe care-i iubesc.

Mesajul special pe care Iulia Vântur l-a transmis, din India, fanilor români

Iubita lui Salman Khan s-a filmat cântând piesa „Teri meri, meri teri prem kahani hai mushkil”, în traducere „Povestea nostră de iubire este încurcată”, pe care a urcat-o pe pagina sa de Instagram. Astfel, vedeta a încercat să-și binedispună fanii și în același timp să le arate cu ce-și ocupă ea timpul în izolare. Se pare că activitatea preferată a Iuliei Vântur este cântatul. În acest sens, îi îndeamnă și pe urmăritorii să-i să desfășoare activități plăcute care să le umple timpul.

iulia vantur, mesaj pentru fani, india
Mesajul special pe care Iulia Vântur l-a transmis, din India, fanilor români

Iulia Vântur le-a transmis fanilor să nu-și piardă răbdarea în situația actuală, să fie creativi și responsabili, deoarece totul în viață are un scop bine definit și nu se întâmplă fără motiv.

„O putem face dacă rămânem împreună … în casă! Rămâi în casa ta pentru tine și pentru oamenii pe care îi iubești. Aceste câteva săptămâni următoare sunt cruciale, să o luăm ușor, să fim responsabili. Există multe lucruri de făcut în acestă perioadă. Doar fii creativ și nu-ți pierde răbdarea. Totul are un scop în viață și un moment perfect pentru a se întâmpla. Folosește-l! Activitatea mea preferată de carantină este cântatul. A ta care e?”, a scris Iulia Vântur pe pagina sa de Instagram.

De asemenea, vedeta a intrat în direct prin Skype la Vorbește Lumea de pe PRO TV, acolo unde a vorbit despre pandemia cu care se confruntă India și cât de gravă este situația. Potrivit acesteia, în India s-au înregistrat 396 de cazuri până la ora actuală.

„Situația este din ce în ce mai rea. Sunt 396 de cazuri, dar sunt convinsă că sunt mai multe. Sunt puține teste, mulți oameni nu sunt identificați. Nivelul de trai este greu, sunt oameni care trăiesc câte 5 în încăpere. Eu n-am mai ieșit deloc. Am venit la casă de vacanță și este mult mai izolată zona”, a spus Iulia vântur.

Urmăriți Impact.ro și pe