Ce face, de fapt, Iulia Vântur atunci când vine în România. Fosta vedetă PRO TV le-a transmis fanilor un mesaj important

Redacția IMPACT 14.02.2020, 13:16
Ce face, de fapt, Iulia Vântur atunci când vine în România. Fosta vedetă PRO TV le-a transmis fanilor un mesaj important

Fosta prezentatoare de la PRO TV pare că s-a reinventat total, departe de meleagurile românești. Iulia Vântur e una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi și de când și-a luat inima în dinți și a pornit pe drumul propriu. Cariera de artist solo i-a adus foarte multe surprize și a avut parte și de strânge mii de spectatori în cadrul concertelor sale.

Ce face, de fapt, Iulia Vântur atunci când vine în România

Iulia Vântur a mărturisit, într-un interviu acordat de curând, ce face atunci când revine, în România. Iubita lui Salman Khan preferă să petreacă timp alături cei dragi și e cunoscut că are o relație specială cu părinții ei. Totodată, vedeta participă adesea, dacă momentele coincid cu programul ei foarte încărcat, și la diverse evenimente mondene.

Ce face, de fapt, Iulia Vântur atunci când vine în România. Fosta vedetă PRO TV le-a transmis fanilor un mesaj important

Întrebată ce îi lipsește cel mai tare, atunci când se află departe de România, Iulia Vântur a oferit un răspuns cât se poate de sincer și surprinzător. Iubita celebrului Salman Khan a mărturisit că preferă și traiul din India, datorită experienței culturale pe care i-au oferit-o oamenii și obiceiurile acestei țări.

Vedeta are planuri foarte mari, pentru că a primit un rol și într-o producție de la Hollywood, în urmă cu câteva luni. Este vorba despre un serial de acțiune – „Jack Stall Dead”, filmat și produs în Londra, fiind regizat de Nick Mckinless.Pentru a putea să activeze într-o asemenea producție, Iulia Vântur s-a antrenat din greu. A mers câteva ședințe extra în sala de sport, unde a practicat și kickboxingul.

“Oamenii dragi și pufuleții! Sunt multe lucruri, câteodată mi-e dor de locurile în care obișnuiam să merg – dar când mi-e dor, vin acasă, în România, mă reîncarc cu energia românească și plec la drum.”, a susținut fosta prezentatoare de la PRO TV, potrivit unica.ro.

Fosta vedetă PRO TV le-a transmis fanilor un mesaj important

Pentru că își iubește foarte tare publicul, la care se simte conectată mereu, datorită postărilor sale de pe rețelele sociale, Iulia Vântur le-a transmis tuturor un mesaj foarte important.

“Vă trimit multă dragoste și orice vă doriți să faceți cu tot sufletul, cu drag. Să credeți mereu în voi!“, a susținut fosta vedetă PRO TV