Ce difuzează PRO TV, miercuri, 25 martie 2020, în locul emisiunii Imperiul Leilor. Surpriză mare pentru telespectatori

Redacția IMPACT 24.03.2020, 14:48
Ce difuzează PRO TV, miercuri, 25 martie 2020, în locul emisiunii Imperiul Leilor. Surpriză mare pentru telespectatori

Ediție de miercuri, pe 25 martie 2020, din Imperiul Leilor, va fi înlocuită, din cauza epidemiei în plină desfășurare. Telespectatorii vor avea însă parte de o mare surpriză. În cel mai nou show marca PRO TV, antreprenorii urmau să ajungă iarăși în fața Leilor. Totuși, în condițiile de față, conducerea postului de televiziune a luat o nouă decizie, în ceea ce privește stoparea producției.

Ce difuzează PRO TV, miercuri, 25 martie 2020, în locul emisiunii Imperiul Leilor?

Ediția de miercuri, pe 25 martie 2020, din Imperiul Leilor a fost amânată. Show-ul financiar urma să îi aducă pe antreprenori față în față cu jurații emisiunii, și anume cei de la masa Leilor. Tinerii antreprenori urmau să îi convingă pe investitorii din fața lor cu noi planuri și idei de afaceri. Producția pentru emisiunea financiară de la PRO TV a fost amânată, cel puțin temporar. Conducerea postului a luat o decizie similară și în cazul serialului Vlad, care a fost scos din grila de programe, încă de luni, pe 23 martie.

Astfel că, miercuri, de la 20:30, pe PRO TV va fi difuzată emisiunea Gospodar fără pereche, în loc de Imperiul Leilor. Totodată, și în grila oficială a fost efectuată o astfel de modificare,  iar show-ul a fost înlocuit. Fanii emisiunii pe care o prezintă Geanina Ilieș vor fi încântați, în mod cert, de o asemenea schimbare.

Ce difuzează PRO TV, miercuri, 25 martie 2020, în locul emisiunii Imperiul Leilor
Genina Ilieș va ajunge acasă la Cristian, în ediția difuzată pe 25 martie 2020, din Gospodar fără pereche

Ce se întâmplă miercuri în Gospodar fără pereche, de la 20:30

În ediția difuzată de PRO TV în intervalul orar de 20:30 și 22:30, telespectatorii pot urmări cum frumoasa prezentatoare va ajunge acasă la Cristian. Acesta este un mare iubitor de lavandă, căruia vedeta i-a dat un răgaz suficient de gândire. Tânărul a fost pus să aleagă între cele două tinere, aflate în lupta din competiție, pentru a-l putea cuceri. Însă, urmăritorii vor putea afla și că urmează o eliminare, iar una din tinere urmează să plece acasă de la Gospodar fără pereche.

În seara de miercuri, se va afla și pe cine va elimina Cristian, dar și ce propunere absolut uluitoare îi va face Geanina domnișoarei respective. Totul pe când în celelalte gospodării, fetele vor fi puse la treabă, însă nu le va face prea mare plăcere. După ce li s-a cerut să ajute în gospodării, unele dintre concurente au avut reacții ieșite din comun, susținând chiar că vor să părăsească show-ul.

 „Am impresia că Diana fuge de treabă”, „Nu mă voi duce la câmp, aia nu e muncă de femeie”, „Mi se pare că stă cu gura pe mine. Nici nu-mi mai trebuie soacră, pentru că-l am pe el”, vor fi câteva dintre reacțiile fetelor.

Alexandru Ciucu a cerut 2.000.000 de euro, la Imperiul Leilor

Ediția Imperiul Leilor de săptămâna trecută a condus pentru a șasea oară consecutiv topul audiențelor pe segmentul publicului comercial. Aceștia, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani.

Imperiul Leilor ne arată că orice vis se poate realiza prin muncă susținută și creativitate. De data aceasta a venit rândul unei afaceri din zona de fashion.

Alexandru Ciucu realizează costume de lux la comandă
Alexandru Ciucu realizează costume de lux la comandă

Alexandru l-a convins cu viziunea sa pe Mohammad Murad, care i-a oferit suma de 2.000.000 de euro, pentru 60% din afacerea sa. Deși procentul din afacere solicitat de Mohammad era mai mare decât a fost dispus să ofere inițial Alexandru, acesta a acceptat oferta investitorului. „Cred că vom avea un viitor frumos împreună”, a declarat antreprenorul.

Alexandru Ciucu realizează costume de lux la comandă și este furnizorul Casei Regale pentru costume bărbătești. Familia sa are această afacere de peste 80 de ani, iar totul a început cu bunica sa, tradiție continuată apoi de către tatăl său și de către el. Acesta a venit în emisiune pentru a solicita finanțare în vederea dezvoltării afacerii sale la nivel internațional.

Urmăriți Impact.ro și pe