Mesajul sfâșietor al Andreei Bălan, după separarea de George Burcea: “Asta e apăsarea oricărei femei divorțate”

Redacția IMPACT 05.03.2020, 13:19
Mesajul sfâșietor al Andreei Bălan, după separarea de George Burcea: “Asta e apăsarea oricărei femei divorțate”

Andreea Bălan traversează o perioadă foarte dificilă, pe plan sentimental. Odată cu vestea că va divorța de tatăl fetițelor ei, George Burcea, artista a făcut precizări importante, despre separarea lor. În momentul în care a început să conștientizeze ceea ce i se întâmplă, artista a mărturisit că s-a aflat câteva zile într-o stare permanentă de șoc. De aceea, a preferat să păstreze tăcerea atunci când a ieșit la iveală că partenerul său de viață a fost prins sub influența substanțelor interzise, la volanul mașinii.

Mesajul sfâșietor al Andreei Bălan, după separarea de George Burcea: “Asta e apăsarea oricărei femei divorțate”

Artista a fost invitată în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1, unde a făcut mărturisiri cât se poate de sincere, despre divorț. Cântăreața a povestit că a făcut anumite demersuri pentru a putea să își salveze căsnicia, însă George Burcea a fost cel care a dorit să pună capăt lucrurilor. Cei doi aveau probleme majore de câteva luni, iar actorul de 32 de ani obșinuia să lipsească și de acasă, spunând că merge la prieteni.

Mesajul sfâșietor al Andreei Bălan, după separarea de George Burcea Asta e apăsarea oricărei femei divorțate
Cântăreața a marcat o apariție în emisiunea lui Dan Capatos și a vorbit despre divorțul de George Burcea

Andreea Bălan a făcut declarații sfâșietoare, în fața camerelor de filmat. În apariția de pe Antena 1, artista a oferit detalii atât despre divorțul ei de George Burcea, cât și despre fetițele lor, Clara și Ella. Vedeta își va încheia mariajul chiar în ziua ce coincide cu cea în care a fost la un pas de moarte, și a intrat în stop cardio-respirator, în urmă cu un an. În prezent, componentat trupei Andre se teme pentru viitorul pe care îl vor avea micuțele, dar și cât de mult le va afecta faptul că familia lor este despărțită.

Mărturisiri despre fetițele lor

Deși trece prin momente extrem de grele, artista încearcă din răsputeri să nu afișeze acest lucru, mai ales în prezența celor mici. Mai mult, fetițele sale de vârste fragede nu conștientizează ceea ce li se întâmplă sau de ce tatăl lor lipsește de aceasă. Andreea Bălan a mai mărturisit că avea alături de George Burcea familia pe care o visa mereu, mai ales că întotdeauna și-a dorit copii.

„Fetele noastre vor avea acum o altă traiectorie în viată. Când un copil crește fară un parinte în casă degeaba parintele ăla vine odata pe săptămâna sau de 5 ori pe săptămâna. Nu, părintele ăla nu mai locuiește în casă. Fetele vor avea o traiectorie diferită pentru că tatăl lor nu va mai locui cu ele și ele nu o vor mai vedea pe mami care se iubește cu tati, nu vor avea reperul de familie și asta mă doare Poate nu vom mai avea Crăciunul împreună, sărbători împreună și lucrul ăsta mă doare, iar asta e apăsarea oricărei femei divorțate”, a transmis Andreea Bălan, în emisiunea de pe Antena 1.

Urmăriți Impact.ro și pe