Eforturile pe care le-a făcut Andreea Bălan pentru a-și salva căsnicia. Artista a dezvăluit motivul despărțirii de George Burcea

Redacția IMPACT 05.03.2020, 12:31
Eforturile pe care le-a făcut Andreea Bălan pentru a-și salva căsnicia. Artista a dezvăluit motivul despărțirii de George Burcea

Invitată la emisiunea Xtra Night Show, de pe Antena 1, Andreea Bălan a confirmat din nou zvonurile legate de despărțirea de George Burcea. De asemenea, artista a dezvăluit și care este motivul pentru care cei doi au ajuns în această situație, dar și ce eforturi a făcut ea pentru a-și salva mariajul.

Andreea Bălan despre căsnicia sa: ”M-am gândit că are pe altcineva”

Artista a declarat în emisiunea moderată de Dan Capatos că nu și-a imaginat niciodată că va ajunge o mamă singură și că suferă cumplit din cauza atitudinii lui George Burcea. Andreea Bălan a precizat că ea luptat cât de mult a putut pentru ca familia pe care a format-o alături de Burcea să nu se destrame, însă totul a fost în zadar. Artista a lămurit și faptul că răceala dintre ei doi nu s-a instalat în urma articolelor apărute în presă despre socrul său, ci din cauza lui Burcea care și-a schimbat brusc comportamentul în luna decembrie.

Așadar, conform celor declarate de Andreea înainte de sărbători, George Burcea începuse să lipsească nopțile de acasă, nu îi mai arăta atâta afecțiune, iar în cele din urmă i-a zis că nu mai are sentimente pentru ea.

andreea balan, eforturi, casnicie, george balan
Andreea Bălan despre căsnicia sa: ”M-am gândit că are pe altcineva”

„Discuțiile au început în luna decembrie. Eu atunci am observat o schimbare în comportamentul lui. El nu mai are așa drăgăstos, la fel de afectuos, el mai lipsea niște nopți de acasă și se ducea la prietenii lui. Când l-am întrebat ce are mi-a spus niște lucruri care m-au durut. Mi-a spus că nu mai simte. Că nu mai are sentimente puternice pentru mine. Am zis că este stresat și că lucrează la carte. Mă gândeam că a deschis cutia Pandorei, că nu i s-au vindecat niște răni din trecut. Eu am dat vina pe situație”, a declarat Andreea Bălan la Capatos.

Andreea Bălan a mai spus că i-a propus inclusiv soțului său să facă terapie, însă el a refuzat atât ajutorul de specialitate, cât și ajutorul ei. Toată viața artistei s-a schimbat brusc de când s-a întors dintr-o vacanță în care fusese împreună cu Burcea și cu cele două fetițe ale lor.

„După ce ne-am întors din vacanță, într-o lună m-am trezit că nu mai am familie. (…) Departe gândul meu că eu m-am despărțit de George doar pentru că s-a aflat că tatăl lui e așa. Nu acesta a fost motivul”, a mai spus vedeta.

Însă, în ciuda tuturor suferințelor prin care a trecut, Andreea Bălan ar fi dispusă să-l ierte pe tatăl fetițelor ei, Ella Maya și Clara Maria, dacă acesta se va schimba și va deveni iar ca odinioară. Artista a vorbit cu greu despre toată această situație din familia sa, iar fanii au putut observa cu ușurință suferința de pe chipul său, dar și faptul că a slăbit extrem de mult.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI