George Burcea a rupt tăcerea! Prima reacție, după ce Andreea Bălan a confirmat despărțirea. Ce s-a întâmplat, de fapt, în relația lor

Redacția IMPACT 05.03.2020, 11:18
George Burcea a rupt tăcerea! Prima reacție, după ce Andreea Bălan a confirmat despărțirea. Ce s-a întâmplat, de fapt, în relația lor

George Burcea a reacționat pe pagina sa de Facebook după ce Andreea Bălan a confirmat miercuri în direct despărțirea în cadrul emisiunii Xtra Night Show, de la Antena 1. Actorul a anunțat că a decis să pună punct mariajului cu celebra cântăreață. De asemenea, acesta îi aduce mai multe acuzații soției sale.

George Burcea vrea să divorțeze de Andreea Bălan: ”După o perioada de 5 ani, am decis să pun capăt relației”

După toate cele petrecute în relația sa, Burcea a luat o hotărâre și anume aceea de a se separa de mama fetițelor sale. Însă, a subliniat că acest lucru nu înseamnă că și-a abandonat copiii, așa cum îl acuză unii, ci îi va vizita cât de des va putea în funcție de activitățile profesionale în care va fi implicat.

„După o perioada de 5 ani, am decis să pun capăt relației cu Andreea (…). Dacă nu mai locuim sub același acoperiș, nu înseamnă că mi-am abandonat copiii. Locuiesc la 7 km de ei și îi vizitez la 2-3-5 zile ( în funcție de activitățile profesionale), iar după ce trece gripa vom petrece și mai mult timp împreună prin parcuri/ săli de repetiții, platouri sau excursii”, a scris Burcea pe pagina sa de Facebook.

george burcea, andreea balan, divort
George Burcea vrea să divorțeze de Andreea Bălan. Sursă foto: Cancan

De asemenea, despre incidentul din seara când a fost prins de oamenii legii drogat la volan, Burcea spune că lucrurile nu s-au petrecut așa cum au declarat cei de la Poliția Ilfov, ci că Andreea este cea care i-a alertat pe polițiști în legătură cu starea în care se afla. Acesta a mai adăugat că soția sa i-a verificat telefonul pentru a afla ce fel de substanțe consumă.

Cât despre apariția Andreei Bălan în emisiunea Xtra Night Show, prezentată de Dan Capatos, Burcea spune că aceasta a interpretat doar un rol de victimă, pentru a da bine în ochii publicului. Mai mult, acesta o acuză pe Andreea că a făcut din nunta lor un eveniment de a se făli în fața lumii.

”Haideți să nu mai pledam în victime pe la Tv doar de dragul publicului, emoției sau mai ales al marketingului… Când marketingul bate sufletul, face ca de exemplu un vis american să fie doar o făcătura ordinară, o ședința foto de dragul publicului, fără a avea substrat, candoare, dorința pura sau alte sentimente care au legătura cu sufletul omului….”, a mai scris Burcea pe Facebook.

În aceeași postare, actorul a lansat câteva replici dure și la adresa tatălui său, Nelu Burcea, căruia i-a transmis că nu este în măsură să-și dea cu părere despre viața lui după ce și-a bătut fosta soție până a leșinat și după ce și-a omorât amanta.

Urmăriți Impact.ro și pe