Acuzații uluitoare pentru Mircea Lucescu în Ucraina. Sindicatul fotbaliștilor îl atacă public pe român. ”Își bate joc”

Nicu Stan 16.03.2021, 12:49
Acuzații uluitoare pentru Mircea Lucescu în Ucraina. Sindicatul fotbaliștilor îl atacă public pe român. ”Își bate joc”

Acuzații uluitoare pentru Mircea Lucescu în Ucraina. Sindicatul fotbaliștilor îl atacă public pe român. De la ce a pornit scandalul, citiți în articolul de mai jos.

Mircea Lucescu, atacat de sindicatul fotbaliștilor din Ucraina. Românul, pus să ceară scuze unui fotbalist

Sunt acuzații incredibile pentru Mircea Lucescu în Ucraina. Sindicatul fotbaliștilor îl atacă public pe antrenorul român. Mircea Lucescu este parte într-un scandal uriaș în Ucraina. Mikkel Duelund, fotbalist danez în vârstă de 23 de ani, l-a reclamat de mai multe ori pe Mircea Luceascu că nu-l tratează cum ar trebui.

Astfel, jucătorul danez a apelat chiar la Asociația Fotbaliștilor Profesioniști din Ucraina pentru a i se rezolva problema cu care s-ar confrunta la clubul  Dinamo Kiev, acolo unde antrenor este Mircea Lucescu.

Mikkel Duelund crede ca Mircea Lucescu are ceva cu el
Mikkel Duelund crede ca Mircea Lucescu are ceva cu el

Danezul, nemulțumit pentru că stă mult pe banca de rezerve

De asemenea, Mikkel Duelund a transmis că este supărat de faptul că a prins doar 69 de minute la Dinamo Kiev și că antrenorul nu îi oferă nicio explicație pentru situația în care a ajuns.

Duelund ne-a contactat şi a avut mai multe nemulţumiri. L-am sunat pe preşedintele clubului, Igor Surkis, acum o săptămână. Printre altele, e vorba inclusiv de atitudinea pe care Mircea Lucescu o are la adresa lui Mikkel.  Pur şi simplu nu e lăsat să joace fotbal, nu i se acordă o şansă. Cu tot respectul, Duelund este unul dintre cei mai buni jucători”, a spus şeful sindicatului fotbaliştilor din Ucraina, Oleg Pecherny, potrivit sports.ru.

Mikkel Duelund, printre cei mai buni jucători ai lui Dinamo Kiev

”Cu Villarreal a rămas pe bancă, deşi putea să îmbunătăţească jocul echipei, să aducă sare şi piper pe teren, creativitate, nu doar soluţii standard. Cu siguranţă nu e mai slab decât oamenii de bază. După acest meci, se pregătea de partida cu Zorya, ca toată lumea.

Cu 5 minute înainte, când Duelund avea deja geanta în mână, a fost informat că nu vine la meci. Este un tratament extrem de lipsit de tact. Lucescu i-a provocat daune morale acestui jucător tânăr, care este unul dintre cei mai buni ai echipei”, a mai spus Pecherny.

Ce-i cere Sindicatul lui Mircea Lucescu

Astfel, șeful sindicatului fotbaliștilor din Ucraina i-a cerut lui Mircea Lucescu, antrenorul român al Dinamo Kiev, să își ceară scuze față de Mikkel Duelund, fotbalist cumpărat de Dinamo Kiev pentru 4 milioane de euro de la clubul Mitjylland.

Îi solicit lui Mircea Lucescu să-i ceară scuze lui Mikkel şi să-i explice de ce se poartă aşa. Mikkel are un contract valid cu Dinamo şi nu e nevoie să-şi bată joc de el. Este un fotbalist respectabil. Este pregătit să joace, să arate ce poate, dar Mircea Lucescu are un comportament ostil. Aşa ceva nu ar trebui să fie la un club de nivelul lui Dinamo Kiev”, a mai spus Oleg Pecherny.

Urmăriți Impact.ro și pe