Mesajul pe care l-a primit o vedetă tv din România de la Teo Trandafir. A spus tot, fără rușine

Ioana Bucur 03.04.2022, 20:08
Mesajul pe care l-a primit o vedetă tv din România de la Teo Trandafir. A spus tot, fără rușine

Este una dintre cele mai cunoscute personalități TV de la noi din țară, un adevărat simbol al televiziunii românești, admirată nu doar de public ci și de celebritățile care au avut ocazia să apară în emisiunile prezentate de ea. Un profesionist desăvârșit, carismatică, amuzantă, pregătită să facă față în orice situație, este și plină de surprize. Redacția Ego – Impact.ro a aflat, în exclusivitate, care este mesajul pe care l-a primit o vedetă din România de la Teo Trandafir.

Teo Trandafir, mesaj special pentru o vedetă din România

Teo Trandafir este unul dintre reperele românilor când vine vorba despre televiziune. Cu o carieră ce se întinde pe câteva decenii, prin „mâinile” ei au trecut aproape toate vedetele din showbiz-ul de la noi din țară, unele având șansa să îi fie chiar co-prezentatori.

Acum, după plecarea lui Bursucu la matinalul de la Kanal D, Teo Trandafir trebuie să se obișnuiască cu noi colegi la „Teo Show” – Mihai Mitoșeru și Bella Santiago.

Cu toate că este obișnuită să apară în fața camerelor de filmat, după experiențele „X Factor” și „Bravo, ai stil”, Bella a acceptat cu entuziasm și emoție noua provocare.

„Mi-am dorit foarte mult să fac parte dintr-o emisiune. Mi se pare foarte interesant să cunosc cât mai multă lume. Mă înțeleg foarte bine cu colegii, noi am ieșit de multe ori la restaurant ca să ne cunoaștem cât mai mult”, a spus Bella Santiago, pentru ego.ro.

Mesajul pe care l-a primit o vedetă tv din România de la Teo Trandafir. A spus tot, fără rușine
Mihai Mitoșeru, Teo Trandafir și Bella Santiago

„Cred că acesta este secretul”

Într-un interviu acordat, în exclusivitate, jurnaliștilor redacției Ego – Impact.ro, artista a dezvăluit care este mesajul pe care l-a primit de la Teo Trandafir la prima întâlnire.

„La prima întâlnire, Teo mi-a zis să fiu naturală, să fiu cum sunt eu de obicei. Astfel că așa fac. De asemenea, a spus că dacă ești tu cu adevărat și pe sticlă, oamenii simt care este adevărul și care nu este. Cred că acesta este secretul”, a adăugat Bella Santiago.

Carismatica filipineză are un program extrem de încărcat. Aceasta își duce micuța la școală, apoi se duce la emisiune. Ulterior, ea rezolvă anumite lucruri care țin de frumusețe și merge la restaurantul pe care îl deține alături de soțul ei. Bineînțeles, între timp, vedeta îi gătește și fiicei sale.

„E destul de greu. Soțul meu se trezește de dimineață, merge la restaurantul pe care îl avem, astfel că el se ocupă de aprovizionare, nu mai pot să merg eu. Uneori, mă duc când termin sau sâmbăta și duminica. Duc fetița la școală, iar când mă întorc de la Teo mai fac anumite lucruri pentru mine, merg la dentist, la salon, la unghii. Ulterior, merg la soțul meu, să văd cum stă treaba la restaurant.

Apoi mă duc acasă la fetița mea, uneori îmi cere să îi fac prăjituri și mâncare, îi place să gătesc. Și în weekend-uri au început evenimentele. Nu prea mai am timp să merg la mall, așa cum făceam înainte. Dar îmi place să fiu ocupată, nu sunt genul de om care acceptă să stea și să nu facă nimic”, a explicat Bella Santiago.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...