EXCLUSIV

Bella Santiago dă vestea cea mare. Are planuri serioase pentru 2022: „Doamne ajută” EXCLUSIV

Iulia Statie 04.02.2022, 08:00
Bella Santiago dă vestea cea mare. Are planuri serioase pentru 2022: „Doamne ajută” EXCLUSIV

Bella Santiago a reușit să câștige admirația fanilor de la „Bravo, ai stil! Celebrities” și așteaptă cu mari emoții verdictul final cu privire la câștigătoarea sezonului. Îndrăgita cântăreață are planuri mari pentru 2022. Aceasta își dorește ca familia ei să se mărească!

Bella Santiago, dezvăluiri despre planurile pentru 2022: „Abia aștept să devin din nou mămică”

Bella Santiago și-a construit o frumoasă carieră în industria muzicală, iar acum le-a arătat fanilor o altă latură de-a sa. Vedeta a intrat în competiția stilului de la Kanal D, unde a prezentat numeroase idei de ținute. Aceasta nu își dorește să se oprească aici și vrea să vină cu numeroase surprize.

Îndrăgita artistă se bucură de fiică minunată și are o relație superbă cu soțul ei. Vedeta recunoaște că viața de familie este una frumoasă, plină de energii pozitive și momente amuzante. Aceasta speră să devină din nou mămică în 2022, mai ales pentru că vrea să aibă parte de o familie numeroasă!

Bella Santiago vrea o familie numeroasa
Bella Santiago vrea o familie numeroasa

Bella Santiago vrea o familie numeroasă

„Ne dorim să avem încă un copil, unul, doi, gemeni. Sunt deja româncă, sunt căsătorită și stăm aici împreună, avem viața noastră aici, fata mea are viața aici. Aici este viața mea, sunt româncă deja, am și cetățenie.

Abia aștept să devin din nou mămică. Vreau o familie numeroasă, sunt filipineză. Vrem să fim fericiți, toată lumea să aibă un vibe pozitiv. Noi suntem o familie foarte pozitivă, în fiecare zi râdem și suntem fericiți. Doamne ajută să am un copil anul acesta, așa vreau eu!”, ne-a declarat, în exclusivitate, Bella Santiago.

Ce își dorește să facă după „Bravo, ai stil! Celebrities”. Ce oferte a primit

De asemenea, vedeta deja a primit câteva oferte pentru proiecte de televiziune. Bella Santiago speră să lanseze cât mai multe piese în 2022. Aceasta își dorește să facă și un eveniment la Sala Palatului, căci visează să cânte pe respectiva scenă alături de artiști grei din România.

„Am primit niște oferte pentru televiziune și cred că o să fie bine, vreau să fac mai multe melodii, vreau să ajung la radio, acesta este visul meu. Îmi doresc să am o melodie la radio, să am mai multe concerte. Îmi doresc să fac un concert la Sala Palatului, să îi invit pe toți oamenii care sunt alături de mine, pe prietenii mei, pe Monica Anghel, pe Marcel Pavel, pe Cezar Ouatu. Îi vreau alături pe oamenii pe care i-am cunoscut în România. Vreau să fac un cerc mare, să cânt melodii vechi care sunt cunoscute, din repertoriul Laurei Stoica spre exemplu. Este visul meu să am un concert la Sala Palatului.”, ne-a explicat aceasta.

Fanii așteaptă cu sufletul la gură finala „Bravo, ai stil! Celebrities” din acest sezon.

Telespectatorii vor să își susțină favoritele și să se bucure de momente inedite, puse în scenă de către concurente. Una singură o să ducă acasă coroana care îi garantează titlul de cea mai stilată femeie din România și premiul cel mare!

Urmăriți Impact.ro și pe