Ce se întâmplă cu Bella Santiago după Bravo ai Stil. Schimbarea pe care o face în carieră (Exclusiv)

Stan Filon 23.02.2022, 21:08

Bella Santiago a fost una dintre cele mai iubite vedete de la emisiunea „Bravo, ai stil”, de la Kanal D, iar acum nu își poate dezamăgi fanii, mai ales că a învățat foarte multe de la emisiunea de styling, după cum chiar ea recunoaște. Așadar, vremurile în care ieșea din casă chiar și în blugi și adidași au cam apus, deoarece are de apărat o reputație, pe care și-a câștigat-o cu greu în timpul emisiunii.

Ce se întâmplă cu Bella Santiago după Bravo ai Stil

Bella Santiago s-a transformat din punct de vedere stilistic după „Bravo, ai stil! Celebrities” și recunoaște că are planuri mari atunci când vine vorba despre cariera ei în televiziune. Fosta concurentă ne-a acordat un interviu în care ne-a spus ce a însemnat pentru ea emisiunea de la Kanal D, dar și ce planuri de viitor are.

„După „Bravo, ai stil” sunt mult mai atentă la modul în care mă îmbrac când ies din casă. Consider că după ce am participat în emisiune, oamenii o să mă vadă pe stradă, au alte așteptări. Înainte mă îmbrăcam în trening și adidași. Acum este nevoie să mă aranjez, să fac un styling. Îmi este dor de filmări, de oameni, de stres, de tot”, a zis Bella Santiago, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Ce se intampla cu Bella Santiago dupa Bravo ai Stil
Ce se intampla cu Bella Santiago dupa Bravo ai Stil

Revine în televiziune

Frumoasa vedetă are planuri mărețe în televiziune și chiar a recunoscut că în viitorul foarte apropiat va veni cu o surpriză plăcută pentru fanii ei din România.

„Eu vreau să cresc cât mai mult, să fiu jurat undeva în televiziune. Așa îmi doresc, să fiu jurat. Urmează (n.r. un nou proiect TV). Da, o să mă îndrept către televiziune. Îmi place foarte mult, m-am relaxat de când am participat la „Bravo, ai stil!”. Aveam emoții să particip la emisiuni, acum m-am obișnuit să vorbesc liber. Eu nu vorbesc româna într-un mod corect gramatical, îmi era rușine. Mi-am dat seama că nu trebuie să simt acest lucru, acesta este farmecul meu. Zic că unii oameni apreciază modul în care vorbesc.”

Bella Santiago a recunoscut că nu prea a avut timp să mănânce sănătos cât a concurat la emisiunea de la kanal D, însă acum a recunoscut că a revenit la sala de forță, unde are ceva de lucru. Vrea să își recapete silueta cu care fanii săi sunt obișnuiți să o vadă, mai ales că artista sărbătorește dragostea în stil românesc. A recunoscut că vrea să plece undeva la munte cu soțul ei, de Dragobete.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...