La ce oră se difuzează America Express. Zilele în care poate fi urmărită emisiunea

Cazacu Alexandru 26.01.2023, 10:27
La ce oră se difuzează America Express. Zilele în care poate fi urmărită emisiunea

Pe 15 ianuarie 2023, telespectatorii au putut urmări la Antena 1 primul episod al emisiunii America Express – Drumul Aurului. În cel de-al cincilea sezon al îndrăgitului reality show, cele nouă perechi de vedete au pornit în aventura vieții lor pe un traseu de peste 7.000 de kilometri, traversând Mexicul, Guatemala și Columbia. Află în continuare în ce zile și la ce oră se difuzează America Express.

În ce zile și la ce oră se difuzează America Express

Dacă până acum concurenții au avut parte de aventuri în Asia, al cincilea sezon al reality show-ului de la Antena 1 a purtat cele nouă perechi de vedete prin America Latină. De această dată, emisiunea a fost filmată în Mexic, Guatemala și Columbia.

După cum vă spuneam, noul sezon a avut premiera pe 15 ianuarie, iar de atunci mulți dintre fanii emisiunii s-au întrebat la ce oră se difuzează America Express. Dacă nici tu nu știi acest lucru, răspunsul îl vei afla în continuare.

La fel ca și în celelalte sezoane ale reality show-ului, sezonul cu numărul 5 va fi difuza de duminică până miercuri. De luni până miercuri, emisiunea poate fi urmărită de la 20:30, iar duminica de la ora 20:00.

Vezi și Țările în care s-a filmat America Express. Pe ce dată va debuta pe micul ecran

Cine cei 18 concurenți de la America Express – Drumul Aurului

Acum că am aflat la ce oră se difuzează America Express, haideți să vedem și cine sunt concurenții care s-au aventurat pe Drumul Aurului în America de Sud. Așadar, echipele care au intrat în competiție în acest sezon sunt:

  • Chef Cătălin Scărlătescu și actrița Doina Teodoru
  • Puya și soția lui Melinda
  • Andreea Antonescu și Andreea Bălan
  • Cătălin Bordea și Nelu Cortea
  • Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla
  • Jean Gavril și Dinu, fratele său
  • Bruja și prietenul ei, Pufeh
  • Larisa Iordache și Diana Bulimar
  • Bie Adam și mama ei, Mihaela.

Ce echipă a câștigat imunitatea la America Express

După o cursă plină de provocări dificile, concurenții au ajuns în Mexico City. Aici, ei au fost întâmpinați de Irina Fodor cu a doua imunitate. Până să ajungă la Irina, cele nouă echipe au trecut prin misiuni foarte dificile, însă doar doi din cei 18 concurenți au câștigat mâncare, cazare, bani, transport, dar și o scurtă vacanță.

„Ați avut o zi foarte grea și foarte interesantă. Toți ați ajuns la mine. Păreți mai spiritualizați, mai înțelepți și poate un pic mai liniștiți (…) Dar numai o pereche obține imunitatea: 1000 de euro, hotel, mașină, o zi liberă”, a spus Irina Fodor.

Dacă prima imunitate a fost câștigată de Puya și Melinda, cea de-a doua a ajuns la echipa formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

„Mi-a venit să plâng! După toată ziua aia, după bătaie cu tauri, după curent prin tine, după ambuteiaje, orașul acesta care te copleșește foarte tare, îți zice doamna Fodor: Gata, tată! Aveți imunitate, cazare, mâncare și mâine nu puteți fi votați.

Îmi vine să plâng, jur! Și eu sunt un om puternic. Mi-a intrat un pic de Ciudad de Mexico în ochi”, a spus Cătălin Bordea, potrivit a1.ro.

La ce oră se difuzează America Express
În ce zile și la ce oră se difuzează America Express

Despre America Express – Drumul Aurului

Cele nouă perechi de vedete au pornit pe un traseu de peste 7.0c00 de kilometri în căutarea orașului de aur, El Dorado. După cum am menționat și anterior, traseul traversează teritoriile a trei țări exotice (Mexic, Guatemala și Columbia), Mexicul fiind locul din care începe aventura pe Drumul aurului.

La fel ca și în celelalte sezoane ale emisiunii, Oase și Marius Damian le vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor prin care trec cei 18 concurenți, despre obiceiurile și tradițiile oamenilor și le vor arăta cele trei țări din America Latină dintr-o cu totul altă perspectivă. În schimb, Irina Fodor va însoți cele nouă echipe în cea mai mare aventură a vieții lor.

Citește și Cine este Bie Adam de la America Express. Scandalul uriaș în care a fost implicată!

Urmăriți Impact.ro și pe
Cazacu Alexandru
Alexandru s-a alăturat echipei Impact.ro încă de acum doi ani. Este specializat în materiale SEO din domeniile social, știință, cultură și utile, însă îi face plăcere să scrie și...