Mesajul lăsat de un șofer în parbriz după ce a parcat neregulamentar. Incredibil ce a putut să scrie deși încurcase circulația

Mihnea Tălău 14.01.2023, 19:25
Mesajul lăsat de un șofer în parbriz după ce a parcat neregulamentar. Incredibil ce a putut să scrie deși încurcase circulația

Șoferii români sunt, uneori, deseori simpatici. În trafic sau în parcare, posesorii de BMW, sau oricare altă marcă de ”firmă”, parchează oriunde și oricum, cu sau fără anunțuri în parbriz. Iar dacă acestea, în final există, unele sunt chiar hilare, dacă nu chiar demne de consemnat.

Ai BMW, parchezi unde vrei, când vrei

Un exemplu cert l-a oferit un posesor al unui automobil BMW, care lăsând la o parte ca parcat pe trecerea de pietoni, a lăsat în parbriz și o mostră de umor involuntar.

”Am examen și nu am găsit alt loc”, a scris posesorul automobilului german.

După ce fotografia cu celebra scriere s-a viralizat, pe rețele de socializare, foarte multe persoane i-au urat succes maxim, în cazul în care examenul era la școala de bune maniere. Poate absolvent fiind, nesimțirea ar putea fi mai mucuță.

”Are BMW, poate parca și pe locul de handicapați fără probleme”, a postat un hâtru, la așa o parcare absolută, pe Facebook, apreciind evident bunul simț al șoferului.

Reguli speciale pentru posesorii de BMW

Adevărul este că posesorii de BMW au alte, multe, drepturi. Poti să conducă liniștiți pe linia de tramvai, să parcheze pe locurile de handicapați, să blocheze porți, accesul pe trotuar, în principiu tot ce își doresc.

Doar nu dai atâția bani pe o bestie de mașină să stai la stop, la roșu, ca ăialalți fraieri, care conduc niște ”conserve”. Probabil și fabrica din Bavaria o da un astfel de certificat, de scutire la regulile de circulație.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...