Cum a reuşit un şofer din Suceava să încalce toate regulile de circulaţie în mai puţin de un minut. VIDEO viral

Ana Anitoiu / 14.02.2021, 16:26
Cum a reuşit un şofer din Suceava să încalce toate regulile de circulaţie în mai puţin de un minut. VIDEO viral

Un şofer din Suceava a reușit să încalce toate regulile de circulaţie în mai puţin de un minut. Imaginile video surprinse de o cameră de supraveghere montată pe bordul unei alte mașini ce participa atunci la trafic au devenit virale.

Cum a reuşit un şofer din Suceava să încalce toate regulile de circulație

Șoferul conducea o mașină BMW X5 când a început să-și facă de cap într-una dintre cele mai aglomerate intersecții din Suceava, joi, 11 februarie, la ora 12.45. Conducea pe strada Universității, dinspre Poliția municipiului către bulevardul George Enescu, când și-a început numărul, potrivit stirisuceava.net. Urmăriți clipul de mai jos pentru a vedea cum a decurs întregul moment.

Ajuns la intersecția de la Nordic, semaforul avea culoarea roșie pentru mașinile de pe strada Universității. Însă, șoferul de BMW n-a avut timp de așteptat. A intrat pe contrasens, a mers pe banda specială către dreapta, de pe bulevardul George Enescu spre strada Universității, după care a urcat pe trotuar și a intrat în piațeta de lângă intersecție, până la fântâna arteziană. Apoi, a întors și a intrat în intersecție tăindu-le calea altor mașini care porneau, după ce semaforul s-a făcut verde.

Cum a reuşit un sofer din Suceava sa incalce toate regulile de circulatie in mai putin de un minut. VIDEO viral
Captura video

Amendă record pentru un șofer în vârstă de 20 de ani din Suceava

Anul trecut, în luna octombrie, o altă persoană din Suceava a făcut ”spectacol”. Polițiștii au dat o amendă record unui șofer în vârstă de 20 de ani din orașul Siret, județul Suceava. Tânărul s-a trezit cu permisul suspendat timp de patru ani și cu o sancțiune în valoare de 20.000 de lei, după ce a încălcat 16 reguli de circulație, într-o singură zi.

Mai întâi, tânărul din Suceava a fost înregistrat de un radar în timp ce gonea pe șosea cu o viteză de  peste 100 de kilometri la oră. Nu a oprit la semnalul polițiștilor, după care a condus pe o distanță de 70 de kilometri cu agenții pe urma lui. A intrat pe contrasens, a depășit linia continuă, și-a lovit mașina de mai multe ori, a ieșit din decor și în final a izbit intenționat o mașină de poliție. La un moment dat, teribilistul a coborât din mașină și a luat-o la fugă, dar a fost prins. S-a constatat că nu era băut și că avea permis.

Regulă nouă pentru șoferii din România. Cum se pot alege cu dosar penal

Înalta Curte de Casație și Justiție a stabilit miercuri, 10 februarie, o nouă regulă pentru șoferii din țară. Posesorii de mașini care își încredințează automobilele pentru a fi conduse pe drumurile publice unor persoane care au consumat alcool se pot alege cu un dosar penal. Totuși, instanța a precizat că acest lucru se poate întâmpla în cazul în care șoferul are peste 0,80 g/l de alcool pur în sânge.

”Pentru a răspunde pentru fapta de încredințare a unui vehicul – pentru a fi condus pe drumurile publice – unei persoane care a consumat alcool, deținătorul mașinii trebuie să fi știut că acea persoană a consumat alcool. Mai mult, persoana căreia i-a fost încredințat vehicului trebuie să fi avut o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”, a clarificat instanța.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI